2789
عنوان

ام وی امx33

| مشاهده متن کامل بحث + 12587 بازدید | 39 پست
نه عزیزم همه ی اونایی که تو کار ماشینن میگن . بازار دست دومش هم به همین دلیل ضعیغه کسی راحت نمیخره

ماشین سه سیلندر..فوق العاده ضعیف...ظاهری هم نداره...خودت ببینی همچین ماشین بزرگی  نیست...من ال نود خوب را ترجیح میدم

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

بذار نگاه کنه آدم مگه به هر چی میخواد باید برسه..‌ اینو گرفتی دو روز دیگه به بی او و با حسرت نگا ...

شکر خدا زندگی مون خوبه دوتا خونه داریم یکی هم شریکی با برادرم خریدیم که هیچ کس جز پدر مادرم نمیدونه لخاطر همین زخمایب که شما میگی

دلم نمیخواد دخترم هم عقده بشه براش

نمیدونم واقعا چکار کنم

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باز ایکس ۵۵ خیلی بهتره  

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

شما هم حرف کارشناس ها رو میرنی .

ماخودمون میخاستیم پژو شوهرمو  بفروشیم بریم بخریم..شوهرم خیلی تحقیق کرد..ایم مدل این قیمت نمی ارزه

پس چرا هرحا میریم ال نود بذاریم برا فروش یا تعویض با x33میگن نکنید 😔🤕

هیچ کس نظر کارشناسی نمیده عزیزم

بیشتر نظرهای بنگاه دارها و بقیه نظرات شخصیشونه

من دو تا از همکارام برلیانس داشتن تو نت سرچ کردم کلی و بعدم از اونها پرسیدن اونها هم راضی بودن یکیشون که میخواست شاسی بخره گذاشت برای فروش یک هفته ای فروخته شد،این نظر عوامه که میگن ماشین چینی خوب نیست درحالیکه اصلا تحقیق هم نکردن

ما یه ۲۰۶ هم داریم ۵ سال پیش خریدیم اونم میخواستیم بخریم یه عده میگفتن مثل سرطانه بس که خرجش بالاست،ولی واقعا اینطور نبود همه نظر شخصی میدن، فقط کارشناسی کنید هر ماشینی میخرید که فنیش سالم باشه

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
هیچ کس نظر کارشناسی نمیده عزیزم بیشتر نظرهای بنگاه دارها و بقیه نظرات شخصیشونه من دو تا از همکارام ...

اخه بنگاه دار چه فرقی براش داره من میگم ماشینمو بفروش فلان ماشین برام بخر میگه نکن پشیمون میشی

اون خب میخواد پولش،بگیره ولی همه شون گفتن نکن.

فقط تیگو و هایما میگن بین خیلی خوبه که خیلیییی گرونه

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
اخه بنگاه دار چه فرقی براش داره من میگم ماشینمو بفروش فلان ماشین برام بخر میگه نکن پشیمون میشی اون ...

باز جک بهتره...همون را بخرید

هیچ کس نظر کارشناسی نمیده عزیزم بیشتر نظرهای بنگاه دارها و بقیه نظرات شخصیشونه من دو تا از همکارام ...

دویست وشش واقعا به خرج بی افته خیلی هزینه بره..درست بشو هم نیست...دم خرج بیشتریا ردش میکنن

ممنونم 

برادرشوهرم تعمیرگاه داره..ازاون مشورت گرفتیم...جک بهتره تاایکس۳۳

اخه بنگاه دار چه فرقی براش داره من میگم ماشینمو بفروش فلان ماشین برام بخر میگه نکن پشیمون میشی اون ...

میگم نظر شخصیشون رو میگن کارشناسی نیست

خودت برو تو نت سرچ کن مقایسه کن

اگه کسی از اطرافیان داره ازش بپرس راضیه

من حتی با همسرم رفتم از چند تا مکانیک و لوازم یدکی فردش هم پرسیدم ببینم میزان خراب شدنشون چطوره خرجهاش چطوره قطعاتش پیدا میشه یا نه خلاصه بعد از تحقیق اول ام وی ام رو گرفتیم بعدش هم برلیانس هر دوش هم خوبه تا اینجا خدا رو شکر

تو نت معایب و مزایاش رو بخون

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...