2789
عنوان

ام وی امx33

| مشاهده متن کامل بحث + 12591 بازدید | 39 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه اشتباه نکنم شما داخل یه تایپیک در مورد مهاجرت نمیدونم با حقوق یا روان شناسی گفته بودید چیزی میدو ...

من رشتم انسانیه امسال کنکور دارم به حقوق و روان هم علاقه دارم نیمدونم کدوم برم ، از طرفی هم دلم میخواد مهاجرت کنم اما سرمایشو ندارم با تحصیل چقدر سرمایه لازمه ؟

اگه اشتباه نکنم شما داخل یه تایپیک در مورد مهاجرت نمیدونم با حقوق یا روان شناسی گفته بودید چیزی میدو ...

روانشناسی یه رشته ی بین المللی هست و الان مهاجر پذیر هم هست مثلا کانادا یا استرالیا فارغ التحصیلای این رشته ها رو با تعداد بالا میپذیرن

ولی حقوق اون چیزی که تو کشور ما هست عمدتا از قوانین اسلامی و فقه خودمون هست که تو جوامع بین المللی و سایر کشورها کاربردی نداره

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
روانشناسی یه رشته ی بین المللی هست و الان مهاجر پذیر هم هست مثلا کانادا یا استرالیا فارغ التحصیلای ا ...

ممنونم و اینکه این مهاجرت نمی‌دونید حدوداً چقدر سرمایه میخواد ؟ و بنظرتون از چه مقطعی بهتره برم 

ممنونم و اینکه این مهاجرت نمی‌دونید حدوداً چقدر سرمایه میخواد ؟ و بنظرتون از چه مقطعی بهتره برم  ...

بستگی به کشور مد نظر داره

اطلاع دقیق ندارم

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
سلاماولا ماشین ال نود فقط فنیش خوبع و اصلا آپشن ندارهدوما ایکس ۳۳ شاسی بلنده(البته نه اونجوری شاسی) ...

سلام عزیزم منم تازه اتومات ثبت نام کردم

من که اعصابم خورده طلاهامو فروختم پول قرض گرفتم تا 5سال هم کل حقوقم میره واسه قسطش و یه ریالم نمیمونه

اینقدر هم میگن کیفیت نداره عقبش کوچیکه و اینا دلزده شدم....

با هزار تا امید رفتم ثبت نام کردم حالا اینجوری میگن حالم چند روزه بده...

میشه توروخدا جوابمو بدی

سلام عزیزم منم تازه اتومات ثبت نام کردممن که اعصابم خورده طلاهامو فروختم پول قرض گرفتم تا 5سال هم کل ...

سلام 

چی ثبت نام کردی؟

من میخام بخرم ، بین جک ۳ و ایکس۳۳ کراس موندم

تو نظرات هم که خوندم هرکدوم ازینا یه عیبی داره

انگار فقط از ماشینای داخلی یکم بهتره ولی عالی نیستن

اما در کل من از نظرات فهمیدم اینا بستگی به این داره که قبلش چی داشتی، اگه ایرانی داشتی راضی میشی قطعا

و دیگه اینکه کرمان موتور یا شایدم مدیران خودرو خدماتش بهتره 

ودر کل از رنج ۱۴۰۰ به بالا خوب و قابل قبول تر هستن ،زیر این قیمت هرکدوم بخری یه مشکلی داره

سلام عزیزم من ایکس33ثبت نام کردم

مبارکت باشه

منم دیگه احتمال قوی همینو بخرم هرچند به دلم نیست 

میگن ضعیفه هم موتورش هم متریالش

ولی فروشش زیاد بود و خدمات بعد فروشش خوبه ، بهتر از بقیه اس وگرنه با همین رنج قیمت تیگارد ۳۵ خیلی بهتره و قویتره

سلام خداییش ماشینای چینی بخصوص ایکس ۳۳ عالی هستش ما سه ساله داریم بجز روغن هیچ خرجی نداره بدنه محکم و سرعت و شتاب عالی جادار و....

از من ب شما نصیحت هرکی بگه چینی بده الکی میگه تا حالا سوار نشده.

ماشینای ایرانی بدنه ضعیف مثلا دنا پلاس تصادفشو دیدم از وسط ب دوقسمت مساوی تقسیم شده بود چون کیفیتی نداره