2777
2789
عنوان

ایجاد صمیمیت

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 80 پست
امضات💜

مخلص✌

به امید اون روز که همه بالاتر از اینا ببیننم 👐😎کاربر پسرم🚶‍♂یه ادم عجیب غریب😴 دیونه رپ مخصوصا رپ تهاجمی امریکایی 👊🌈🔥                                    🛹skateboard rider

خخخخ عزیزم😍 عشق فامیلی خیلی خوبه منم با میمکزا گیاانم هستم

فره خوبه😁😍

خوشبخت باشی عزیزکم 

مخصوصا خودمان کوردا که خانوادگی صمیمی و دوستیم همگی با هم

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه😑 نیستیم  ولی خب ما کلا خانوادگی صمیمیم و منظوری هم نداریم مثلا من اگه  ببینم پسر عمو ...

اها چیشد که دبگه مثل داداش دیدیش؟؟؟

بهش ازحست گفتی اصلا؟

توروخدا واسه شاغل شدنم ورسیدن به حاجتم  صلوات بفرست مهربون🙏🥰😘الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 🙏لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم🙏🌷🌷تنتون سلامت ،دلتون همیشه شاد دوستان😍😍😍
اره اینجوری استوری چالش ل انگیز وسوالی بزار

پیج خانوادگیه فقط، یعنی دوستام و خانواده مو جدا کردم، دستم خیلی باز نیست برای اینجور استوریا

خسته از هر چه که بود و هر چه که هست...(:
اها چیشد که دبگه مثل داداش دیدیش؟؟؟ بهش ازحست گفتی اصلا؟

😑

اولا مث داداش میدیدمش الان دوستش دارم و حسم خواهران نیه

گفتم ولی ناشناس ولی یه سوتی دادم فهمید منم 

گفتم سفرت به سلامت حواست به خودت باشه گفت نکنه مهسایی گفتم نه گفت میفهمم کی هستی🤦

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩
ریکشن ریپ بزنم فقط لایک میکنه، متنی ریپ بزنم؟

نه متنی بزن، ری اکشن و که ریپ نمی زنن نهایتا لایک می کنه.

انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"... 
پیج خانوادگیه فقط، یعنی دوستام و خانواده مو جدا کردم، دستم خیلی باز نیست برای اینجور استوریا

تو واتساپ که میتونی😕

چندسالتخ اون چندسالشه؟

توروخدا واسه شاغل شدنم ورسیدن به حاجتم  صلوات بفرست مهربون🙏🥰😘الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 🙏لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم🙏🌷🌷تنتون سلامت ،دلتون همیشه شاد دوستان😍😍😍
قبل از اون پست فرستادنا، رفتاراش چه جوری بود؟

خیلی خشک بود و فقط باهام سلام میکرد

اصلا نه پیام میدا نه استوری ریپلای میزد با اینکه ۲ سال فالوش داشتم 

تعطیلات عید رفتیم کوه شب دخترا و پسرا رفتیم اونور کوه یه اتیش روشن کردیم بزرگا هم یه گوشه بودن کنار اتیس 

منم گفتن سرده  وفلان بلن سد رفتن یه پتو اورد گفت بپوش سرما نخوری 

یا کلی چیزای دیگه تیو همین تععطیلات عید ازش دیدم

😑 اولا مث داداش میدیدمش الان دوستش دارم و حسم خواهران نیه گفتم ولی ناشناس ولی یه سوتی دادم فهمید ...

اها عزیزم انشاءالله هرچی خیر پیش بیاد

ترسم فقط اینه سره زبونا بیفتم

ینی چی؟ فامیله؟ میره به همه میگه؟

انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"...