یعنی اولین قدمو تو برداشتی؟ بعد اینکه ادم با جنبه ای بود؟
آره
خداییش ادم با جنبه و محترمیه پسر عموم
اهای فلانی فره دوست دیرم❤️، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂👍🏻
یه سوال دیگه ام دارم، به زبون ساده بخوام بگم، دورش پُره دختر بوده یا هست؟
پر دختر بوده و هست ولی تنها کسی گه توی فامیل پدری بهش بخوره سنش منم
ولی خانواده مادریش هن دختر زیاد عست که اونا هم رفیقای خودمن گفتن با ما اصلا سرده و صحبت نمیکنه
اهای فلانی فره دوست دیرم❤️، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂👍🏻
منظورم اینه که با دخترا زیاد می پره؟ تو پیجش دخترای غریبه زیاده؟ دوست دختر ( منظورم رل نیس) زیاد دار ...
نه اصلا غریبه فالو نمیکنه همه اشنا ان
پیجشم خصوصیع
اره دیگه به این آدم میگن پایه ولی بعدش مهمه اینکه سرکوفت نزنه بهتو نگه که تو اول خواستی باهاش باشی& ...
البته بگم یه چند سال اول گرم بود و من خیلی سرد بودم، بعد افتاد رو دور دختر بازی و اینا کلا سرد شد طوری که جواب سلامم نمیداد، الان یه چند سالی هست که باز گرم شده و تغییر کرده...