2777
2789
عنوان

ایجاد صمیمیت

435 بازدید | 80 پست

با کسی که تا حالا تو مجازی جز یکی دوبار ریکشن دادن به استوریاتون، هیچ چته دیگه ای نداشتین، چه جوری صمیمیت ایجاد میکنید؟ ضمنا اگه طرف کراشتونم باشه... 

خسته از هر چه که بود و هر چه که هست...(:

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ایجاد نمی‌کنم چون در اون صورت اون آقا راجع به خانم فکر بدی می‌کنه. اگر خواست صبر می‌کنم اون ایجا ...

خب چ جوری دون بپاشم؟

من براش پست میفرستادم تا خودش صمیمی شد 

البته پست طنز نه عاشقانه😁

روز تولدم ساعت ۳ شب بهم پیام داد گفت عزیز گیانم ۱۲۸۳۸۹۳۰۰ بشی تولدت مبارک باشه عاموزا🥲

و بعدش شروع کرد بهرشوخی و صمیمی بودن 

پسر عمومه و کراشمه 

اصلا پسری نبود ک صمیمی بشه یا حرف بزنه خیلی خشک و سرد و بی احساس یهو تغییر کرد بع تغییرش که دیدمش باورم تمیشد این همون پسر عموی سابق منه 

شایدم دیگه نشه بهش بگم کراش🤦

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩

محل نذاشتن جواب میده

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

من براش پست میفرستادم تا خودش صمیمی شد  البته پست طنز نه عاشقانه😁 روز تولدم ساعت ۳ شب بهم پی ...

یعنی فقط با یه پست فرستادن این همه عوض شد؟

استوری از خودت بزار یا باکس سوال ریپ میزنه اگ باهات حال کنه 

به امید اون روز که همه بالاتر از اینا ببیننم 👐😎کاربر پسرم🚶‍♂یه ادم عجیب غریب😴 دیونه رپ مخصوصا رپ تهاجمی امریکایی 👊🌈🔥                                    🛹skateboard rider