2777
2789
عنوان

ایجاد صمیمیت

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 80 پست
یعنی فقط با یه پست فرستادن این همه عوض شد؟

من چند باری براش پست فرستادم 

اولین بار درمورد پروفایل پسرا که اینم پروفایلش اونطوری بود خندید گفت باشه چون تو گفتی عوضش میکنم فردا ببین این یکی که گذاشتم خوبه یا نه 

خیلی خسک بود ادمو میدید یه سلام خیلی سکوتی نانند میکرد میرفت مینشست یه گوشه یا میخوابید 

الان که دیدمش داشتیم میرقصیدیم کوه بودیم اومد دست منو گرفت و میخندید و میرقصید😑

عجیب نگاهش گردم و رفتم توی فک 

دو سال بو ندیده بودمش حتی چهرش یادم رفته بود🤦

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استوری از خودت بزار یا باکس سوال ریپ میزنه اگ باهات حال کنه 

یه بار باکس گذاشتم هیچ ریکشنی نداد، فقط چند سال پیش برای کنکورم استوری گذاشتم چند بار ریکشن داد همین.

یه بارم عکس خانوادگی گذاشتم تگش کردم دو ثانیه بعد لایک کرد 

خسته از هر چه که بود و هر چه که هست...(:
آموزا؟😂 آموزا گیان هر بو آموزا خاسن❤✌

🥲😂

عاموزایا گلن گللللل

مخصوصا این بشر 

که توی فکر اینم لباس چ بخرم که چهارشنیه عروسی داریم ببینم   اینکه بتونم بکشونمش وسط با هم برقصین و بریم چوپی😂🥲

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩
همیشه که اون نباید بیاد جلو! توام اگه میخواییش باید براش کاری کنی...

نه اینطورفک نکن اگه واقعابخوادخودش یه کاری میکنه به حرف ییای اگه تورفتی طرفش اگه واردرابطه هم شدین یه بحثی بینتون پیش میادفورامیگه تو اومدی سمتم توفلان کردی،ارزش نداره

من براش پست میفرستادم تا خودش صمیمی شد  البته پست طنز نه عاشقانه😁 روز تولدم ساعت ۳ شب بهم پی ...

خب الان مگه لاهم‌نیستین؟

توروخدا واسه شاغل شدنم ورسیدن به حاجتم  صلوات بفرست مهربون🙏🥰😘الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 🙏لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم🙏🌷🌷تنتون سلامت ،دلتون همیشه شاد دوستان😍😍😍
من چند باری براش پست فرستادم  اولین بار درمورد پروفایل پسرا که اینم پروفایلش اونطوری بود خندید ...

میتونم بپرسم چند سالشه؟

استوری از خودت بزار یا باکس سوال ریپ میزنه اگ باهات حال کنه 

اره اینجوری استوری چالش ل انگیز وسوالی بزار

توروخدا واسه شاغل شدنم ورسیدن به حاجتم  صلوات بفرست مهربون🙏🥰😘الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 🙏لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم🙏🌷🌷تنتون سلامت ،دلتون همیشه شاد دوستان😍😍😍
یه بار باکس گذاشتم هیچ ریکشنی نداد، فقط چند سال پیش برای کنکورم استوری گذاشتم چند بار ریکشن داد همین ...

خو این بده وقتی ریکشن میده بحث باز میکردی

یا تو به استوریاش یچیزی بگو 

به امید اون روز که همه بالاتر از اینا ببیننم 👐😎کاربر پسرم🚶‍♂یه ادم عجیب غریب😴 دیونه رپ مخصوصا رپ تهاجمی امریکایی 👊🌈🔥                                    🛹skateboard rider

🥲😂 عاموزایا گلن گللللل مخصوصا این بشر  که توی فکر اینم لباس چ بخرم که چهارشنیه عروسی داریم ...

خخخخ عزیزم😍 عشق فامیلی خیلی خوبه

منم با میمکزا گیاانم هستم

آتنا تایپ ￸نویسنده دکتر آینده 
خب الان مگه لاهم‌نیستین؟

نه😑

نیستیم 

ولی خب ما کلا خانوادگی صمیمیم و منظوری هم نداریم مثلا من اگه  ببینم پسر عموم ناراحته بهش میگم دردت به جونم چی شده ولی منظوری ندارم و مثل داداشم میدونمش 

این از اول ساکت بود یهو شروع کرد به صمیمی شدن و حرف زدن

میتونم بپرسم چند سالشه؟

۲۳ سالشه🤦

نه اینطورفک نکن اگه واقعابخوادخودش یه کاری میکنه به حرف ییای اگه تورفتی طرفش اگه واردرابطه هم شدین ی ...

چندساله که فرق کرده و قدم های کوچیک برمیداره اما من فقط سرجام خشک ایستادم...