2777
2789

وقتی ب ی نفر مشکوک باشی و اکانتش با خط ایران باشه؟ فتا گفت اینکه با شماره باشه یا جیمیل فرقی تو ردیابی ما نمیکنه

✨🤍love me like you do

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره میتونن پیدا کنم ولی اگه برنامه ایرانی باشه کارشون راحتتره

((نام کاربری واسه اکسم بوده و الان ازدواج کردم )) همه زندگیم به فدات❤️ s ❤️ مرسی که با بودنت دلگرمی زندگیم شدی درسته خیلی اوقات اذیتم می کنی ولی با دنیا عوضت نمی کنم 😊

آره میتونن پیدا کنم ولی اگه برنامه ایرانی باشه کارشون راحتتره

ببین من ب ی نفر شک دارم بهشون هم گفتم شماره هاشم دادم گفت یکی دو هفته دیگه جمعش میکنم ولی صددرصد نیس خیلی فکرمو درگیر کرده ینی میتونه پیداش کنه

✨🤍love me like you do
من چند سال پیش فقط یه برگه شکایت پر کردم و تمام. به راحتی طرفو گرفتن، من هیچ چی حس نکردم، هیچ پیگیری ...

ببین رفتی فتا؟ واقعا پیگیری میکنن پس؟ ب من گفت یکی دو هفته دیگه جمعش میکنم اخه من میدونم کار کیه ب ی نفر شک دارم

✨🤍love me like you do
برعکس بقیه که اینجا میگن پیگیری نمیکنن در مورد مشکل من، پییگری کردن، بدون اینکه من اذیت بشم، من واقع ...

سروانی که رئیسشون بود اونجا میگفت اینا شب ها هم نمیرن خونه دارن شبانه روزی کار میکنن والا خیلی مهربونم بودن امید داشته باشم ک پیدا میشه ؟اخه پرسید میدونی کار کیه گفتم شک دارم ب ی نفر

✨🤍love me like you do
ببین من ب ی نفر شک دارم بهشون هم گفتم شماره هاشم دادم گفت یکی دو هفته دیگه جمعش میکنم ولی صددرصد نیس ...

انشالله که بتونم عزیزم فقط اگه اشتباه تشخیص داده باشی اون طرف می‌تونه ازت شکایت کنه ها

((نام کاربری واسه اکسم بوده و الان ازدواج کردم )) همه زندگیم به فدات❤️ s ❤️ مرسی که با بودنت دلگرمی زندگیم شدی درسته خیلی اوقات اذیتم می کنی ولی با دنیا عوضت نمی کنم 😊

انشالله که بتونم عزیزم فقط اگه اشتباه تشخیص داده باشی اون طرف می‌تونه ازت شکایت کنه ها

من ک تو برگه شکایت نگفتم کار کیه فقط پرسیدن ب کسی شک داری گفتم ب این اقا شک دارم 

✨🤍love me like you do
من ک تو برگه شکایت نگفتم کار کیه فقط پرسیدن ب کسی شک داری گفتم ب این اقا شک دارم 

اهان عزیزدلم

اهان عزیزدلم

من متهم رو مجهول الهویه اعلام کردم خودشون رفتم اونجا پرسیدن ب کسی شک داری گفتم ب این اقا ینی دردسر میشه؟ کار خودشه البته مطمئنم ولی مستقیم از خودش شکایت نکردم

✨🤍love me like you do
من متهم رو مجهول الهویه اعلام کردم خودشون رفتم اونجا پرسیدن ب کسی شک داری گفتم ب این اقا ینی دردسر م ...

نه عزیزم شما فقط شک داشتی که اون بوده اما اگه میگفتی حتما همینه و تو پرونده مینوشتن شاید میتونست

اما حالا نه گلم

نه عزیزم شما فقط شک داشتی که اون بوده اما اگه میگفتی حتما همینه و تو پرونده مینوشتن شاید میتونست ...

کار خود این اقاس من بعد اینکه فهمیدم مناسب هم نیستیم ازش جدا شدم شروع کرد با ایدی فیک تهدید کردن این اواخر هم اومده بود با ایدی فیک خودشو دختر جا زده بود میگفت اگر برگردی به دوست پسر قبلیت من دیگه کاریت ندارم!! تو باشی شک نمیکنی ب خودش؟

✨🤍love me like you do