آره میتونن پیدا کنم ولی اگه برنامه ایرانی باشه کارشون راحتتره
((نام کاربری واسه اکسم بوده و الان ازدواج کردم )) همه زندگیم به فدات❤️ s ❤️ مرسی که با بودنت دلگرمی زندگیم شدی درسته خیلی اوقات اذیتم می کنی ولی با دنیا عوضت نمی کنم 😊
برعکس بقیه که اینجا میگن پیگیری نمیکنن در مورد مشکل من، پییگری کردن، بدون اینکه من اذیت بشم، من واقع ...
سروانی که رئیسشون بود اونجا میگفت اینا شب ها هم نمیرن خونه دارن شبانه روزی کار میکنن والا خیلی مهربونم بودن امید داشته باشم ک پیدا میشه ؟اخه پرسید میدونی کار کیه گفتم شک دارم ب ی نفر
ببین من ب ی نفر شک دارم بهشون هم گفتم شماره هاشم دادم گفت یکی دو هفته دیگه جمعش میکنم ولی صددرصد نیس ...
انشالله که بتونم عزیزم فقط اگه اشتباه تشخیص داده باشی اون طرف میتونه ازت شکایت کنه ها
((نام کاربری واسه اکسم بوده و الان ازدواج کردم )) همه زندگیم به فدات❤️ s ❤️ مرسی که با بودنت دلگرمی زندگیم شدی درسته خیلی اوقات اذیتم می کنی ولی با دنیا عوضت نمی کنم 😊
من ک تو برگه شکایت نگفتم کار کیه فقط پرسیدن ب کسی شک داری گفتم ب این اقا شک دارم
اهان عزیزدلم
من متهم رو مجهول الهویه اعلام کردم خودشون رفتم اونجا پرسیدن ب کسی شک داری گفتم ب این اقا ینی دردسر میشه؟ کار خودشه البته مطمئنم ولی مستقیم از خودش شکایت نکردم
من متهم رو مجهول الهویه اعلام کردم خودشون رفتم اونجا پرسیدن ب کسی شک داری گفتم ب این اقا ینی دردسر م ...
نه عزیزم شما فقط شک داشتی که اون بوده اما اگه میگفتی حتما همینه و تو پرونده مینوشتن شاید میتونست
اما حالا نه گلم
نه عزیزم شما فقط شک داشتی که اون بوده اما اگه میگفتی حتما همینه و تو پرونده مینوشتن شاید میتونست ...
کار خود این اقاس من بعد اینکه فهمیدم مناسب هم نیستیم ازش جدا شدم شروع کرد با ایدی فیک تهدید کردن این اواخر هم اومده بود با ایدی فیک خودشو دختر جا زده بود میگفت اگر برگردی به دوست پسر قبلیت من دیگه کاریت ندارم!! تو باشی شک نمیکنی ب خودش؟