من ۱۵ ساله دارم باهاش زندگی میکنم ،و در این سالها بارها ازش خیانت دیدم ،و هیچ چیزی آنقدر منو نشکست الا خیانت آخرش با دختر دوستم که از قرار همسایه روبرویه من هم هست ،الان حدود یکسال میگذره، و من در این یکسال جنگیدم با تمام افکارام بخاطر بچه هام ،بخاطر زندگیم ،بخاطر اینکه توئونش رو بچه هام ندن که پدر و مادر از هم جدا بشن ،و بخاطر اینکه دوسش دارم ،اما الان میبینم نمیشه من ت این جنگ باختم از اول هم بازنده بودم ،فقط خودمو گول زدم که میتونم میتونم ،والا چه دلیلی داره بخاطر اینکه من سه ساعت بچه هام رو میبرم پارک و وقتی برمیگردم خونه ،شوهرمو بازخواست کنم که چرا عود روشن کردی ،یا سطل زباله پر دستمال کاغذی شده ،خودم میدونم اینا مسائل واقعا چرته و مشکل الان منم ،اماااااا من قربانی شدم ،اما من لطمه دیدم و مثل سرطانه فکر میکردم پیروز شدم ،اما میبینم نه باختم .من عاشقانه باهاش زندگی کردم ،آنقدر عاشقشم، (اعتراف میکنم)که وقتی حرف میزنه یا از تو نگاهش میفهمم مشکلش چیه .اما کافی نیست و نبود ،من خودمو این همه سال گول زدم ،گول زدم .
اخرشم سهمم این شک لعنتی که مثل سرطانه افتاده تو جونم و داره ذره ذره آبم میکنه ،اعتراف میکنم بازنده این زندگی از اول من بودم ،ادای خوشبخت ها رو در آوردم،
اگر باشین یه قسمت پیام اون دختری که شاید پیام های اونم بی تاثیر نبود رو بزارم اینجا .فقط دوستان من حالم خیلی بد و احتیاج دارم درک بشم .باردار هم هستم، این کاربری هم فقط امشب زدم چون کاربری مثلا یه فرد خوشبخت که از ۹۳ عضو هستم رو دوست نداشتم خراب کنم .
بابت کارش نه. بخاطر شکستن قلبت و غرورت حتما یه روزی از ته دل آه خواهد کشید💔🖤 عزیزم اگر همسرت امکانشو داره بگو برا تو و بچه هات یه خونه بگیره و مستقل زندگی کن حتی اگر نمیخای طلاق بگیری
دوس دارم تا صبح بشینم برای این حالت اشک بریزم. خوب میفهممت. منم حال بهتری از تو ندارم اما دیگ کشش غم و غصه ندارم. قوی باش دوستم❤️ اونی ک بی لیاقته همسرته
بابت کارش نه. بخاطر شکستن قلبت و غرورت حتما یه روزی از ته دل آه خواهد کشید💔🖤 عزیزم اگر همسرت امکان ...
تو تاپیک قبلیم گفتم میخوام بچه ها رو بزارم برم ،چون میدونم از عهدشون بر نمیام .و از اون جا که من به زن کاملا احمقی هستم ،میترسم آینده بچه هامو خراب کنم .دیگه میترسم .دیگه توان ندارم ،از بی پولی از این که ببینم بچم نشسته به گوشه و مات تلوزیونه، و حرف دلشو بخاطر اینکه من نشکنم نمیزنه ،از اینکه بچم تک و تنها باشه ،از همه چی میترسم.
دوس دارم تا صبح بشینم برای این حالت اشک بریزم. خوب میفهممت. منم حال بهتری از تو ندارم اما دیگ کشش غم ...
اصلن بحث لیاقت نیست ،بحث اینه که من چرا آنقدر حقیرم و چرا اشتباهی عاشق شدم ،چرا پشت و پناه زندگیم که همه ی زندگیمه، باعث حال بد من شد ،اصلن بحث اون نیست ،بحث چراااااااهاست، بحث اینه که چرا من خودمو گول زدم 😭😭😭😭😭😭😭چرا فکر کردم خوشبختم .چرا فکر کردم کانون گرم خانواده دارم ،چرا