2777
2789
عنوان

بیا و یه کم به حال دل من گوش کن .

| مشاهده متن کامل بحث + 719 بازدید | 26 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قوی باش عزیزم شرایط مالیتون چطوره؟ میتونی با یه بزرگ‌ترش صحبت کنی؟

شرایط مالیه توپی داره ،با بزرگترش هم حرف زدم ،۱۲ سال حرف زدم افاقه نکرد ،مشکل دیگه از منه که شکااااااکم، و این داره منو اذیت میکنه ،نمیدونم چه طور توصیف کنم ،مثل خوره شده .

آره حق داری که متوجه نشی  ،هر بار می گفتم من میتونم و می جنگم و این بار آخر نا خواسته باردار شد ...

مادر بزرگ ما بارداری ناخ‌واسته داشتن .تو این قرن و تو این زمان نه .پس خودت رو گول نزن تو تا موقعی که اون بچه  رو نیاورده بودی حرفات درست بود .باید بشی هم  حونه و آینده اون بچه رو بسازی و تمام

عزیزم عکسها باز نمیشه لینک بفرس یا تو پیاما چی فرستاده

گفته من و شوهرت حسمون بهم قوی بود ،دوسش داشتم و دارم ،دوسم داشته و داره ،رابطه داشتیم باهام ،تو لایق زندگی با اون نیستی ،و لایق تنهایی هستی و هزار تا حرف دیگه ،که انشالله بابت تک تک اون حرفها تقاص پس بده