2777
2789
عنوان

همه ولم کردن

132 بازدید | 12 پست

خوشبحالتون اگه دشمن ندارین خدارو هزار مرتبه روزی شکر کنین اگه دشمن ندارین یا حداقل یک طرف خانواده دشمن دارین

من یکی خواهرمه یکی مادرشوهرمه هردوشونم تمام تلاششونو کردن همه بامن قطع کنن انقد دوست دارم بمیرم

وقتی دلم میگیره موندم برکی دردودل کنم

هردوشونم میگن ما بی احترامی کنیم شما احترام بزارین من غیبت کنم شما غیبت منو نکنین غرور الکی من بالاام ازاینجور آدما متنفرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من دشمن دارم دختر خالم تازه یکی از خاله هام باهام با حالت سرد برخورد میکنه حالم ازشون بهم میخوره فقط یه بچه کوچیک دارن از اون خوشم میاد از شوهرش که اوه اوه

نه کاربر جدیدم نه کاربر قدیمی💫💫💫💫💫

والا من دشمن دارم دختر خالم تازه یکی از خاله هام باهام با حالت سرد برخورد میکنه حالم ازشون بهم میخور ...

خیلی خداروشکر کن خیلی تلاش کردم بامن خوب باشند ولی ازمن خوششون نمیاد

خیلی خداروشکر کن خیلی تلاش کردم بامن خوب باشند ولی ازمن خوششون نمیاد

والا من یه غلطی کردم به دختر خالم حرف بد زدم اونم چون بلاکم کرده بود از اون موقع هر دوتاشون باهام سرد شدن تازه از دختر خالم هم عذر خواهی کردم ولی انگار ازم طلبکاره دیگه ولشون کردم حتی اگه بمیرن هم برام مهم نیس

البته با کلی معذرت

نه کاربر جدیدم نه کاربر قدیمی💫💫💫💫💫

شوهرت جی؟؟ اون هواتو داره؟؟؟

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....
بدرک توام ولشون کن سگ محلشون کن همچی دوطرفس اگه بهت اهمیت نمیدن توام عن محلشون کن

مشکلم اینه مامانم میدونه من مهربونم همش میگه تو کوتاه بیا میره طرف اون که من هیچکس نداشته باشم مجبور بشم کلا سکوت کنم هرکاری بامن کردن من هیچی نگم احترام بزارم تازه

مشکلم اینه مامانم میدونه من مهربونم همش میگه تو کوتاه بیا میره طرف اون که من هیچکس نداشته باشم مجبور ...

مادرت منفعت خودشو میخواد به ضرر منفعتشه طرف حقو بگیره

تو خودت حقتو بگیر باج نده

مادرت منفعت خودشو میخواد به ضرر منفعتشه طرف حقو بگیره تو خودت حقتو بگیر باج نده

اره بخاطر اینکه میدونه اون بی مهرووفاس ازاون ناامیده میخواد من کوتاه بیام ب مردم بگه ایناباهم خوبن