2777
2789

عزززم نمیخوام ناراحتت کنم ولی هیچوقت اون سابق نمیشی اگر با مرد خائنت ادامه بدی 

من بعد از ده سال از خیانت شوهرم هنوز که هنوزه نتونستم کنارربیام و دوستش ندارم.

بهتره بگم بعد اینکه خیانتشو فهمیدم از چشمم افتاد و برای همیشه از قلبم بیرون رفت و من سنگدل شدم 

من در آستانه ی چند سالگی ام؟؟؟؟با احتساب روزها ؛صد سال خسته...باحتساب شب ها؛هزار سال منتظر ...وبااحتساب  عشق؛سال هاست که مُرده ام....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میترسم نیاد 🙂 بیاد خرابش کنم همین

میاد 

ن فقط نبخش بخدا که ببخشی بازم می‌کنه 

فقط بزار نداشته باشند این انتقامه آدم لاشی زبون بازه خام نشی 

دختر بنفشم دیوونه کاکائو 🍫💜
یه نصیحت توروقران هروقت خيانت دیدیدن هررررررررچقدرم دلبسته بودین بزارین و برین فقط اصلا نبخشین چون ب ...

من یبار شوهرم از لج من رفته بود گروه منم جلو روش رفتم گفتم تو نشدی ی خر دیگ بسیارم فروان تازه منتم میکشن تو میخا بری منت بکشی 

میدونم موقعیت سختیه ولی شماها ب بدترین شکل گیر ی بی وجود افتادین و این اتفاق پیش اومدع میدونم فراموش ...

مال ما جدی بود قرار بود بیان جلو

الانم تنها دلیلی ک خدارو شکر میکنم اینکه نامزد نشدم و بفهمم.

میفهمم چی میگی

🙂🙂 بنظرم بهش فک نکن و زندگیت ادامه بده چون شک بدترین درده

زندگیم احسان پسرم ❤️
خیانت اونجاش ک فک میکنی تمام حرفا و کارایی که با تو کردع با اونم کرده! ادم آتیش میگیره

بدترین قسمتش اینه که ذره ای محبت بهت نکرده باشه ولی کل وقتشو رو واسه یکی دیگه میذاره و یکسره قربون صدقه ش میره 

لعنت به خائن لعنت به خیانت ... بد دردیه بد.... امیدوارم هیچ  زن و مردی بهم خیانت نکنن... وهیچ ز ...

من مجردم خیلی ناراحت شدم برا این تاپیک واقعا چقد مردا چندشن وقتی رن دارن بمن ک مجردم شماره میدن و حرفای عاشقانه میفرستن واقعا حالم ازشون بهم میخوره ده سال پیش پسر عموم همو میخاستیم ولی اجیم ک عروسشکن بود ادیتش میکردن من گفتم نمیخامت حوصله دعوا نداشتم هرچن وقت پیام میده منو هنوز عاشقتم همیشه هم جوابم ی کلمس داداشم کنر زنت خوشبخت ترین باشی ضمنا زنش همکلاسی خودمه و خیلی خانمه و خوبه 

نگاهم کن نگاهت با نگاهم قصه‌ها دارد🐥🥺😔