2777
2789
مال من گفت دارم از عذاب وجدان میمیرم گوشیش خاموش کرد منو قبلا همشهریمون میخاست عکسش دید گوشیم گفت ن ...

اینکه ی هفته گذشته فک می‌کنی بر میگرده تا همین اولسه ب قلبت بفهمون که دیگع برمشت درکار نیس  

که اگه فک کنی برگرده فقط داری گول میزنی داغون تر میشی 

دختر بنفشم دیوونه کاکائو 🍫💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه ی هفته گذشته فک می‌کنی بر میگرده تا همین اولسه ب قلبت بفهمون که دیگع برمشت درکار نیس &nb ...

یعنی انقد بی ارزش بودم براش که حتی برنگرده.

لاقل پیام بده منم گند بزنم به هیکلش

زندگیم احسان پسرم ❤️
یعنی فراموش میشه؟🙂

اره باوا مگ اونا کی ان ک فراموش نشن با تو چی کرده ؟خیانت کرده بت صد در صد با یکی دیگ ام باشه خیانت میکنه ادم هرز هرزه دیگ بهترین و خوشگل ترین زنم کنارش باشه باز هرز میپره

خیانت اونجاش ک فک میکنی تمام حرفا و کارایی که با تو کردع با اونم کرده! ادم آتیش میگیره

آدم لاشی کارش اینه

دیشب ی کلیپ عاشقانه دیدم تو دلم گفتم من دیگه عشقمو ندارم د حسمو ندارم اعتمامو ندارم  خود ب خود بغض کردم گریم گرفت قلبم یجوری سد انگار یکی آبجوش می‌ریخت رو قلبم 

یعنی انقد بی ارزش بودم براش که حتی برنگرده. لاقل پیام بده منم گند بزنم به هیکلش

صبر داشته باش ی جایی تو زندگیش کم میاره دلتنگ میشه یادش میفتع چی بودی براش میاد سمتت ولی میدونم تو اون روز انقد قوی شدی ک برات مهم نباشه حتی راجب گذشت و اتفاقاتش باهاش بحرفی یا ب حرفاش گوش بدی

یعنی انقد بی ارزش بودم براش که حتی برنگرده. لاقل پیام بده منم گند بزنم به هیکلش

میاد صبر کن نوبت توام میشه واسه من بعداز دو سه روز اون. که منو میخوای یانه گفتم ن فقط برو