2777
2789
عنوان

اگه دوست داشتی نظر بده !

102 بازدید | 7 پست

سلام دوستان اگه کسی انسانی خونده کمکم کنه که جامعه شناسی رو چطور بخوانم که مفهومی بفهمم 

من روش خواندم حفظیه فایده ندارد خیلی طول می‌کشه و میشه همه مطالب رو حفظ کرد 

هر چی فهمیدی رو روی یه برگه بنویس

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم انسانیم

در کنار اینکه حفظ میکنم ، اون مطلب رو تو ذهنم جا میندازم یعنی معنی و مفهومشو میارم تو ذهنم که بدونم چی حفظ میکنم 

خلاصه نویسی هم فوق العاده تاثیر گذاره مثلا یه چیزایی رو دسته بندی میکنم و می‌نویسم حفظ میشم

اگه دنبال یه کادو یا دکوری میگردی که هنری باشه بیا تو پیجم ✅آموزش مجازی نقاشی هم داریم با صفر تا صد نکات نقاشی 🌈💙 آیدی  yek_tarh_eshgh

منم انسانیم در کنار اینکه حفظ میکنم ، اون مطلب رو تو ذهنم جا میندازم یعنی معنی و مفهومشو میارم تو ذ ...

خب مثلا همین خلاصه نویسی من امتحان کردم نشد برای تاریخ جامعه دینی چه جوری خلاصه می نویسی اگه میشه ‌‌‌‌‌‌‌عکس شو بفرستید 

خب مثلا همین خلاصه نویسی من امتحان کردم نشد برای تاریخ جامعه دینی چه جوری خلاصه می نویسی اگه میشه ‌‌ ...

خلاصه نویسی یعنی همون دسته بندی نوشتن 

مثلاً تاریخ اینجوری : 

اقدامات شیخ صفی‌الدین : 

۱. فلان 

۲ . ...

۳.....

من فلش میزنم جلوش 

کلا هرچیزی میخوای حفظ کنی اول معنیشو بفهم یعنی ببین چی داره میگه منظورش چیه ... بعد با همون جمله بندی کتاب به ذهنت بسپار

اگه دنبال یه کادو یا دکوری میگردی که هنری باشه بیا تو پیجم ✅آموزش مجازی نقاشی هم داریم با صفر تا صد نکات نقاشی 🌈💙 آیدی  yek_tarh_eshgh

میشه کانال تلگرام یا پیج اینستامو دنبال کنید ؟! 

@yek_tarh_eshgh

کارای هنری انجام میدم

داخل تاپیکامم هست