2777
2789

من شهریور گواهینامه ام اومد دفعه اول تو شهری قبول شدم ماشین هم دارم اما تو این مدت یبار ماشین درآوردم یذره اطراف خونه تو کوچه پایین بالا کردم 

ماشین همش خاک میخوره پارکینگمون پارک کردن سخته 

ماشین خاموش میکنم میترسم برم تو خیابون 

کلاس رانندگی میرفتم همش میگفت آروم برو از راست برو 

جاهای خلوت می‌برد اصلا تو خیابون جای شلوغ نبرد ترسم بریزه چیکارکنم  تروخدادبگید چیکار کنم میخوام راننده خیلی خوبی بشم سرهمین رانندگی نکردن خیلی حرف شنیدم 

تمام عمرخندیدم به این عاشق به آن عاشق چنان عشقی سرم آمد که من دیگر نمیخندم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ راهی نداره جز اینکه صبح زود و تو خلوتی شروع کنی با ماشین دور و بر خونه تون رانندگی کردن

کم کم ترست میریزه

من ماه رمضون دو سال پیش شروع کردم.هزار تا صلوات و بسم الله میگفتم اولش خخخخ ولی کم کم خوب شدم الان شهر به شهر هم میرم

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

باید مسیرهای شلوغ رو با همسرت چندین بار بری انقد بری و بیای تا بتونی رانندگی کنی بدون ترس و استرس 

ما خانم ها مث آقایون اعتماد به نفس بالایی نداریم و زود دستپاچه میشیم و استرس میگیریم پس تنهایی نمیتونی....

باید ینفر که بلده همراهت باشه باهات تمرین کنه تا بتونی

💔

اگر به گاز و ترمز تسلط داری و در مواقع ضروری باهم قاطیشون نمیکنی نترس اوایل با دنده یک و دو شروع کن تو مسیرهای نزدیک کم کم راه میفتی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
وقتی خاموش میکنی فعلا خیابون شلوغ مناسب شما نیست با مربی برو آموزش که مهارتت زیاد بشه

اره باید دوباره چندجلسه با مربی برم توی جای شلوغ ترسم بریزه

یکیو ک رانندگیش خوبه ببر باهاتو برو جاهای شلوغ

من داداشم هست که اونم خیلی بداخلاق تو یاددادن رانندگی