2777
2789
عنوان

کیا رانندگیشون خیلی خوبه میشه بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 22 پست
باید مسیرهای شلوغ رو با همسرت چندین بار بری انقد بری و بیای تا بتونی رانندگی کنی بدون ترس و استرس&nb ...

کسی ندارم مجردم 

اما میتونم چند جلسه با مربی آموزشگاه برم 

تمام عمرخندیدم به این عاشق به آن عاشق چنان عشقی سرم آمد که من دیگر نمیخندم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجور دفعه اول قبول شدی با این ترس و...؟؟

خیلی راحت قبلش تا نوبتم بشه از استرس داشتم میمردم 

همه ماشین در میاوردن بیرون تمرین داشتن 

وقتی نوبتم شد پشت فرمون نشستم کاملا مسلط و راحت بدون یذره ترس رانندگی کردم 

من بار نهم امتحان شهر قبول شدم دوماه بعدشم واسم ماشین خریدن باید احساس نیاز کنی دلت بحال خودت بسوزه که میخوای جایی بری چقد باید پیاده باشی و سرما گرما ببینی دیگه از من گیج تر که نیستی جرات کن با یه همراه برو خیابون من روز دوم که ماشین داشتم با شوهرم از کرج انداختیم اتوبان فتح لای کامیونا تو ترافیک اصلا یه وضع افتضاحی رفتیم میدون خراسان دکتر اومدم از چهار راه رد شم یع نیسان آبی کوبید به ماشینم چراغم افتاد وسط خیابون زنگ زدیم پلیس اومد 800 برامون خرج برداشت اوایلش خیلی سخته ولی کم کم عادت میکنی باید همت داشته باشی و خودتو مجبور کنی که هر روز بری با ماشین مثلا از نونوایی نون بگیری و ... بعد از یکسال نشستم برم گیلان تا بزرگراه رشت با شصتا پشت سه خاور بدبو بودم بعد خاوره رفت سمت زنجان من رفتم سمت گیلان نصف مسیر بخصوص تو پیچا با شصتا تو خاکی بودم نترس برو یاد میگیری

من بار نهم امتحان شهر قبول شدم دوماه بعدشم واسم ماشین خریدن باید احساس نیاز کنی دلت بحال خودت بسوزه ...

آفرین بهت خیلی خوبه اینجوری

یکی از آرزو هامه بتونم راننده خیلی ماهری بشم برم تو جاده برم مسافرت تو شرایط الان زندگیم به شدت لازمه ماشین دربیارم بی ترس رانندگی کنم  خیلی ترسوام 😑

اره  من انقدر تنهایی میرفتم تا ترسم ریخت دیگه الان رااحت میرونم

پس حتما هوا خوبه ماشین در میارم این همه آدم تونستن منم میتونم 

2790
2778
2791
2779
2792