2777
2789
عنوان

از دست خدا

227 بازدید | 43 پست

دیگه دوسش ندارم خدارو.نابود شدم ولی هیچ کاری واسم نمیکنه.من چرا باید دیگه حاجتمو ازش بخام وقتی براش مهم نیست وقتی هیچی خوب پیش نمیره.من چیزیو بزور نخاستم.گفتم اگه صلاح نیست نمیخام.فقط کمک کن حالم بهتر بشه.بهتر شدن حالمم به صلاح نیست؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرفای تکراری نمیزنم فقط درکت میکنم 

لایکم نکنید......      .  . قبل از آرزو کردن از خدا بخواهید لیاقتش  رو بهتون بده که بتونید نگهش دارید 😊   هر گاه عیب های خود را پذیرفتید کسی نمی‌تواند از آن  بر علیه شما استفاده کند.     خدایا اون موقع که داشتی سرنوشت های زجر آور رو مینوشتی دلت به حال اون آدم نسوخت؟

شاید خدا برات نشونه میفرسته ، اما تو حواست نیس....

باور کن این زجر ها برای اینه ک پخته تر و قوی تر بشی خودم تجربه کردم

الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚 میشه واسه خوب شدنم و سلامتیم یه حمد بخونید اگه متنم رو میبینید؟ مدیونتونم

منم همیشه این فکرو میکنم چرا نباید صلاح خدا با دل ما یکی باشه

چرا خدا صلاحشو سمت خاسته های ما نمیچرخونه

خب اگ برامون بده خدا یکاری کنه خوب باشه

اینهمه کاربر با امضاهای مختلف اینجاست..😌 چرا امضای منُ خوندی...؟!!! 😁😍❤

خداازمادرمهربون تره 

یه بچه ممکنه بگه نادرمودوست ندارم😔ولی مادرهمیشه دوستش داره 

منم یه روزایی بودناامیدشدم گفتم دوستم نداره بعددیدم یه جای دیگه داشته همه چیزومرتب میکرده برای من

با حلوا حلوا گفتن که دهن شیرین نمیشه عزیزم.باید خودت تلاش کنی بهتر شی

چنقده تو قشنگی🥺                                                                                                                       مهم نیست چقد طول بکشه                                             مهم نیست چطوری پیش بره                                          مهم آخرشه که اونی میشه که من                                           ‌‌‌‌‌‌‌میخوام .                                                                                                                                                       تو تمام منی                                    
خداازمادرمهربون تره  یه بچه ممکنه بگه نادرمودوست ندارم😔ولی مادرهمیشه دوستش داره  منم یه ...

دو ساله.مردم دیگه‌.ده سال پیر شدم.اعصابم داغونه.روحم نابود