2777
2789
عنوان

از دست خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 43 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لم دادی رو مبل میخای خدا لقه اماده بت بده؟ 

میگن از تو حرکت از خدا برکت 

انقد تلاش کن و زمین بخور و باز پاشو تا برسی ب چیزی ک میخای 

"‏ برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!

برای خدا فرقی نمیکنه عزیز

خدا حتی بنده های بهتر از ما داره ولی ما خدایی جز اون نداریم

خدا هیچوقت راضی به ضرر بنده ایی ک از روح خودش ب اون دمیده نیس.یا وقتش نرسیده یا بهتراز اون رو برات سراغ داره.بسپار ب خودش و همیشه بخاطر سلامتیت و وجودت شکرگزار  باش

بخشش‌مکرر،تکرار‌مجدد‌میاره...🙂
دو ساله.مردم دیگه‌.ده سال پیر شدم.اعصابم داغونه.روحم نابود

فقط ناامیدنشو 

تمام میشود وآفتاب میتابد 

غمی نبوده به عالم که ماندنی باشد 

مگه خداتوقرآن نگفته امن یجیب المضطراذادعاویکشف السو

لم دادی رو مبل میخای خدا لقه اماده بت بده؟  میگن از تو حرکت از خدا برکت  انقد تلاش کن و ...

چی میگی تو؟مگه میدونی من چمه؟مگه درد منو حس کردی‌‌.انشالله به حق دل شکستم خدا دردمو بهت بده تا تلاش کنی و قوی بشی

چی میگی تو؟مگه میدونی من چمه؟مگه درد منو حس کردی‌‌.انشالله به حق دل شکستم خدا دردمو بهت بده تا تلاش ...

😐منم جا خدا بودم ب این دل سیاهت هیچ کمکی نمیکردم

"‏ برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!
چیزهایی که به زور خواستی و نشده و بعدا میفهمی چقد به صلاحت بوده الان من هر چی بگم درک نمیکنی چند سال ...

ببین چیزی نمیخام الان فقط میخام روانم آسوده باشه.اعصابم آروم نیست.چرا به صلاحم نباشه این؟میدونم بعضی اتفاقا به صلاح نیست.ولی آخه آرامش؟