2777
2789
عنوان

از دست خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 43 پست
😐منم جا خدا بودم ب این دل سیاهت هیچ کمکی نمیکردم

وقتی نمیدونی دردم چیه.حق نداری بگی لم دادی رک مبل.منم از خدا خاستم اگه اینقد راحت قصاوت میکنی بهت بده حس منو ولی قوی باش تو

درکت میکنم حال منم خرابه ولی آدمیه دیگه چاره ای نداریم غیرازکمک خودش امیدتو ازدست نده حتماحکمتی هست

میام اینجا ی چی بگم‌ خالی شم .این مؤمنان خودبرتر بین ی جوری حمله میکنن ک آدم از زندگی سیر شه.خسته شدم از دستشون.اینقد سعی کردم خوش قلب باشم و فقط بدبخت شدم خسته شدم‌.حتی دیگه نمیخام خوش قلب باشم.مثل خودشون همه چی میگم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میام اینجا ی چی بگم‌ خالی شم .این مؤمنان خودبرتر بین ی جوری حمله میکنن ک آدم از زندگی سیر شه.خسته شد ...

خسته ای ودرمونده ولی مشکلمون فقط به دست خودش بازمیشه وقتی نخواد دیگه چکارکنیم مجبوریم همش صبرکنیم وهی صداش بزنیم 

خیلی چیزا درگیره، مثلا یه نفر بود همش بخدا میگفت اون ماشین بانک رو برنده بشم ولی نمیشد، آنقدر اصرار کرد که برنده شد، بعد با خانوادش سوار شد همون روز با همون ماشین تصادف کرد و مرد، شما از کجا میدونی که همش سخت بگذره و از شما بدترش نیست، مثلا یه نفر رفت پیش امام رضا(ع)از امام زمان شکایت کرد گفت من از پسرتون کمک خاستم که حداقل یه پولی بده سقف خونمون رو تامیر کنم روسرمون خراب نشه بهمون کوفت هم نداد، بعد یه سید جوان با یه پیرمرد کنارش(که حضرت خضر بوده)اومد پیشش گفت چرا انقدر ناله میکنی ، با قدرتش خونه امام علی رو نشون داد اونم دید خیلی اونجا ساده تره و یه دره سوخته دید،امام زمانم گفت من و امام علی ع هردو مرد جنگیم ولی چرا مادرم رو زدن.(اصلا نمیخوام بگم شما سختی نمی‌کشید فقط میخوام بگم خیلی بدترش اتفاق افتاده) انشالله که روزای خوش بیاد پیشتون

ممنونم

ببینید خود امام صادق ع میگه اگه شیعه های مان(نه همه مسلمونا و نه همه مردم دنیا) *بخوان* خدا ظهور رو نزدیک میکنه مگرنه باید صبر کنن تا که روزش فرا برسع، خدا هم میگه یا می‌فهمید که یتیمید و ندارید(حدیث داریم که پدر اصلی مون امام زمانه) و نمی‌تونید تمام مشکلاتتون رو حل کنید یا خودم میفهمونمتون که ندارید. من از بچگی میدونستم که تو آخرالزمان آنقدر مشکل زیاد میشه که امام ظهور میکنه، یسریا میگن این مسئولین خیلی خوبن و میتونن یه سری ها هم میگن نه، ولی حتی اگه خیلی خوب باشن دیگه اصلا نمیتونن این همه مشکل رو مدیریت کنن،از شرط های اصلی ظهور اینه که آدم بفهمه دیگه حل این مشکلا توسط یه معصوم حل میشه، منطقیه مگه امام زمان جز من و شما چه کسی رو داره که بخواد کمک کنه؟💔

یه دعایی بود که خدا بما میگفت من به خاطر اینکه شیطان به شما سجده نکرد از بهشت بیرونش کردم، اونوقت شما من رو ول کردید و شیطان رو دوست خودتون گرفتید(اصلا منظورم خود شما نیست فقط میخوام بگم میشه از یه زاویه دیگه هم دید)مثلا بچه بااینکه سرما خورده ولی دلش مثلا بستنی میخواد، خب مامانش میدونه الان بستنی براش ضرر داره ، بچه هم میگه تو بدترین مامان دنیایی به فکر من نیستی، خب مادر میدونه اون بچه هست هنوز چیزی نمیدونه، حاظره فهش از بچش بشنوه ولی سلامتیش بخطر ننداره، ما ها هم مثل بچه ایم از همه چیز که خبر نداریم، خدا خودش گفته من به نفعت هستم

یه دعایی بود که خدا بما میگفت من به خاطر اینکه شیطان به شما سجده نکرد از بهشت بیرونش کردم، اونوقت شم ...

من گفتم ک فقط آرامش میخام.نه هیچ چیز یا هیچ کسی رو.آرامش داشتن به صلاحم نیست؟

من نمیخوام و اجازه ندارم شمارو نامید کنم از خدا،چون خدا میگه چرا این رو از من دور کردی... . ببینید بیش از ۸۰سال قبل کلیددار حرم امام حسین(ع)میره بمبئی یه میلیاردر هندی که اهل دین نبوده میاد پیشش میگه برام پاپوش دوختن و حکم قتل بهم نسبت دادن،از اینگلیس وکیل گرفتم ۲۵۰۰۰روپیه بهش دادم فقط تونسته یه روز برام وقت بخره، اومدم پیش شما چون میگن شما شیعه ها یه کسی دارید که میتونه مشکلمو حل کنه،دارید؟مرگم حتمیه فردا،میگه آره  میری حموم یه دوش میگری(دین نداشت که غسل بگیره)خلاصه میری قبرستان شیعه ها می گی یابن الحسن، اونکسی که میگی میاد، اونم رفت.فرداش باخوش حالی اومد، اونام گفتن چیشد؟گفت5ساعت بدون وقفه فقط صداش کردم ولی دیدم نیومد،باخودم گفتم نکنه منو قبول نداره(دقت کنید نگفت امامی وجود نداره،گفت بااین وضعی که من دارم جوابمو نمیده)میگه دیدم یه نوری اومد ولی کسی رو ندیدم اما فهمیدم سواراسبی اومده بهم گفت آقای فلانی پسر فلانی مشکلت چیه؟گفت کسی که اسم و فامیلمو میدونه حتما میدونه مشکلم چیه،خلاصه امام بهش گفت میری فلان اتاق تو فلان کشو مدرک حل مشکلت اونجاس، بعدا دیدم داره میره ازش پرسیدم من که دینی نداشتم چجور به من کمک کردید ولی شیعه هاتون غرق توی مشکلن؟گفت کدومشون مثل تو مارو صدا زده شک هم نکرده وما جوابشو ندادیم؟؟؟؟؟