2777
2789
عنوان

کنکور تیر ۱۴۰۲

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 94 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی محیط اطرافش ی طوریه که ب سمت درس و خوندن اونو سوق میده کم کم عادت میکنه به این شرایط

من پارسال یبار رفتم فقط حرف زدم

بنظرت چون روز اول بود اونطوری شد دوباره برم عادت میکنم بنظرت؟؟

بنظرم درست نمیشه خوندنم نمیاد 

ببین این افکارو باید از خودت دور کنی و بهشون پرو بال ندی 

فک کنم استرس اینو داری وه اخرین باره که کنکور میدی بیشتر روت فشار میاره ...

درکل به نظرم این فشارای روانی باعث میشن که نخونی

🍃و خداوند کفایت میکند و اوچه خوب نگهبان و یاوریست🍃 این کاربری متعلق به چندین نفر میباشد 
درکت میکنم منم همینجورم  اما سنم خیلی بیشتره الان که سنت کمه یه فکر اساسی کن یا کلا قید کنکور ...

چند سالته؟

من چیکار کنم واقعاً نمیتونم قید شو بزنم ولی نمیتونمم بخونم

من پارسال یبار رفتم فقط حرف زدم بنظرت چون روز اول بود اونطوری شد دوباره برم عادت میکنم بنظرت؟؟

ارع عزیزم ببین همیشه ی گوشه خلوتو انتخاب کن و سعی نکن با کسی دوست شی ت میری اونجا که فقط مطالعه کنی و تایمای استراحتت کلی وقت برای دوست پیدا کردن داری و ی مدت امتحان کن شاید جواب بده اگرم نمیخای وسط مطالعه با کسی حرف بزنی تو کتابخونه ام گوش گیر بزار که صدای کسیو نشنوی
برای کسی که از درس دور شده اول باید عادت کنه ب شرایط درس خوندن مگرنه همیشه برنامه شو نامنظم انجام میده ی روز بکوب میخونه ی روز نه

ولی همه ی ما توی تاریکی ی شب جا موندیم:)
بستگی داره میتونی با دوستای خدت بهم انگیزه بدین

همه دوستام رفتن دانشگاه دیروز ساعت سه با اتوبوس میرفتم یه جایی همکلاسیما از دور تو ترمینال دیدم مطمئن ام از دانشگاه میومد قلبم شکست کم مونده بود تو جمع بزنم زیر گریه به زور خودمو نگه داشتم گفتم خدا فقط من اضافه بودم تو که میدونی دلم میخواست برم دانشگاه چرا نشد 

الان دیر نیست برا امتحان کردن؟

نه چه دیر بودنی ی هفته برو این ی هفترو اگ قرار باشه تو خونه بخونی خب تو کتابخونه ام میتونی تازه اونجا محیط اروم تری داره 

ولی همه ی ما توی تاریکی ی شب جا موندیم:)