2777
2789
عنوان

کنکور تیر ۱۴۰۲

669 بازدید | 94 پست

کنکوریا بیاین بگین وضعیت درسی تون چطوره روزی چند ساعت میخونید؟ چند تا تست میزنید؟چقدر مطالب مونده دارید؟

من نمیتونم درس بخونم واقعاً دارم نمیدونم کسی هست درک کنه یا کتاب ساعت ها جلوم بازه برنامه ندارم چون وقتی برنامه می‌ریزم نمیشه انجام بدم حتی کمترین برنامه

همش ام خوابم

اگه امسال ام چیزی قبول نشم میمیرم این آخرین شانسم هست چه خاکی بریزم تو سرم بتونم بخونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرایط شو ندارم مامانم میره کار یه سری از مسائل خونه با منه 

خب ی سری از گروه های تلگرامی هستن که رقابتین اونجا بچه ها درس میخونن عضو اون گروه ها شو سعی کن با ادمای درس خون بیشتر ارتباط بگیری درس خوندن شروع کردنش سخته یکم ک بگذره خودت علاقه مند میشی

ولی همه ی ما توی تاریکی ی شب جا موندیم:)
اگر تعطیلی ها کمتر بود و فامیل و بچه های خواهر کمتر رو سر ما خراب میشدن من به برنامه هام میرسیدم خدا ...

منم گوه خوردم قبول کردم مامانم بره کار از بعد عید نمیتونم بگم نرو دلم نمیاد از موقع خراب کردم هر چند قبلش ام درخشان نبود ولی بهتر بود