2777
2789
عنوان

کنکور تیر ۱۴۰۲

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 94 پست
خب ی سری از گروه های تلگرامی هستن که رقابتین اونجا بچه ها درس میخونن عضو اون گروه ها شو سعی کن با اد ...

اصلا خوب نیست از اول مخالف بودم شرایط هر کی فرق میکنه یکی با ۴بار خوندن می‌فهمه یکی یه بار 

توام وقت گیر اوردی بیای تبلیغ کنی  گ..ه بگیرن در هر چی مشاور کنکوره

درست صحبت کن 

لیاقتتون این برسد پولتون ناکجا اباد بریزید

مگه همه مشاورا شبیه همن

علامه دهریی بروو قبول شووو

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من درکت میکنم پارسال خودم اینجوری بودم 

دلیل خواب زیادمم افسردگیم بود 

انقدی میخوابیدم ک فکر نکنم به چیزی ...

امسال پشت کنکورم و نخوندم دوباره 

اما خداروشکر یکم از افسردگیم بهتر شده 

هنوز 2ماه و نیم مونده شاید نتونیم ی رشته تاپ بیاریم اما میشه از پیراها آورد 

ایشون بهترین مشاوری که من داشتم بین مشاورا ازش برنامه بگیر خیلی با سواده  سابقه کارش بالاس ...

لابد ماهی ۳۰۰تومن ام میخواد من نمیتونم هزینه کنم برا مشاور 

درست صحبت کن  لیاقتتون این برسد پولتون ناکجا اباد بریزید مگه همه مشاورا شبیه همن علامه ده ...

گمشو بابا 

هر کی از خانوادش قهر کرده شده مشاور یه سری دزدین فقط که کنکوری هارو تیغ بزنین 

🎻 
اینا همش تبلیغه گول نخور هیچی بارشون نیست ادم تا خودش نخونه و تست نزنه هیچی نمیشه

موافقم ولی مشکل اینجاست دیگه خوندنم نمیاد می‌دونم اگه نتونم رشته که میخواما بیارم زندگیم تمومه ولی بازم تلاش نمیکنم انگار میخوام تموم شه زندگیم 

اصلا خوب نیست از اول مخالف بودم شرایط هر کی فرق میکنه یکی با ۴بار خوندن می‌فهمه یکی یه بار 

خب مسئله اینه که تو قرار نیست خدتو با کسی مقایسه کنی....وقتی بینشون قرار بگیری کم کم شروع ب تلاش میکنی و بعدش کلن خدت مسیرتو ادامه بده من نمیگم که برو بخاطر اینکه بقیه خیلی میخونن ت هم بخون م میگم خدتو تو جو رقابت قرار بده بعد که افتادی رو روال با برای بهتر شدن خدت رقابت کن

ولی همه ی ما توی تاریکی ی شب جا موندیم:)
موافقم ولی مشکل اینجاست دیگه خوندنم نمیاد می‌دونم اگه نتونم رشته که میخواما بیارم زندگیم تمومه ولی ب ...

درکت میکنم منم همینجورم 

اما سنم خیلی بیشتره الان که سنت کمه یه فکر اساسی کن یا کلا قید کنکور و بزن یا واقعا تلاش کن ولی نزار همسن من بشی و وضعت هنوز همین باشه 

🎻