2777
2789
عنوان

کنکور تیر ۱۴۰۲

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 94 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همه دوستام رفتن دانشگاه دیروز ساعت سه با اتوبوس میرفتم یه جایی همکلاسیما از دور تو ترمینال دیدم مطمئ ...

دورت بگردم من خدتو ناراحت نکن باور کن مسیر هرکسی فرق داره باید مسیر درست خدتو پیدا کنی فک کن دانشگاهم بری ولی خدایی نکرده ی اتفاقی ناگواری بیفته چی؟اونوقت ارزششو داره؟
ببین ت ب اون چیزی ک میخای میتونی برسی بت قول میدم اینو فقط یکم تلاش لازمه اونم همینکه الان تایپک ردی یعنی بفکرشی

ولی همه ی ما توی تاریکی ی شب جا موندیم:)
ببین این افکارو باید از خودت دور کنی و بهشون پرو بال ندی  فک کنم استرس اینو داری وه اخرین باره ...

این پیام خیلی شبیه بود به من استرس خیلی دارم همش به آینده فکر میکنم این باعث میشه نخونم چیکار کنم کاش یا تموم میشد یا میمردم خیلی خسته شدم از پشت کنکور موندن 

همش فکر میکنم مطالب زیادی مونده به آزمونا که تحلیل نکردم به مرورا که انجام ندادم تازه یه ماه دارم ما ...

ایکه خوبه ببین تو ذهنتو چیزایی درگیر کردن که باعث حرکتت شن ولی متاسفانه تورو از حرکت نگهداشتن

کافیه از ی جایی شروع کنی باور کن تا شروع نکنی هیچ کدوم از این فکرا از سرت نمیره

دورت بگردم من خدتو ناراحت نکن باور کن مسیر هرکسی فرق داره باید مسیر درست خدتو پیدا کنی فک کن دانشگاه ...

نمی‌خوام مسیرم عوض بشه دلم میخواست برم دانشگاه رشته ای که میخوام همیشه آرزو کردم خدا خیر رو واسه من تو پزشکی قرار بده همیشه دلم خواست تو محیط بیمارستان کار کنم این آخرا می‌گفتم اصلا برم مستخدم بیمارستان بشم:)💔

همیشه خودمو اینطوری دلداری دادم اگه نرفتم دانشگاه خدا میخواسته جلوی یه اتفاق بدو بگیره یا این اتفاق خوب اونجا برام نمیافتاده

آرزومه بازم مثل قبل بتونم درس بخونم تلاش کنم 

ایکه خوبه ببین تو ذهنتو چیزایی درگیر کردن که باعث حرکتت شن ولی متاسفانه تورو از حرکت نگهداشتن کافیه ...

سعی میکنم حتی اگه صب تا شب فقط ۲۰تا تست بزنم ولی اینکارا میکنم چون کار دیگه ای ندارم اگه همون ۲۰تا تست ام نزنم صفرم این بدتره 

نمی‌خوام مسیرم عوض بشه دلم میخواست برم دانشگاه رشته ای که میخوام همیشه آرزو کردم خدا خیر رو واسه من ...

دورت بگردم منو ببین من دانش اموز سمپاد بودم ولی بخاطر ی سری مسائل مجبور ب انصراف شدم همیشه رتبه برتر ازمونا بودم ولی قدم گذاشتن تو مسیر اشتباه منو اع همه چی دور کرد ولی بازم ناامید نیسم
نمیگم مسیرتو عوض کن مسیرتو پیدا کن