2777
2789
عنوان

همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 68 پست
مامانش با شیرین زبونیو سیاست میره جلو و اونو تو چنگش داره ولی خانواده من با دعوا پیش میرن میگن باید ...

خانوادت نباید بگن بااااااید خرج کنی اینم نوعی بی احترامی  ولی خب حل میشه انشااله 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مگه ما ازدواج نکردیم منم پا به پای همسرم دو تا یی کار کردیم مادرمم دستشون درد نکنه چیزهای بزرگ ...

فکر میکنین ما الان عقدیمو اسممون رفته تو شناسنامه همدیگه راه برگشتیه .؟اونم با کلی ابرو

هعی بخدا خودمم موندم فقط دلم براش تنگه و نمیدونم چیکار کنم این لجبازیشو تموم کنه اخه چرا با من همچین میکنه من ک چیزی بهش نگفتم فقد گفتم هرچقد میتونی بزن ب کارتم ولی اون با بیتوجهی و نادیده گرفتن تنبیهم میکنه

میدونم ولی من فقط میخوام ماهی هرچی میتونه تو کارتم بریزه ک یروز یجا گیر کردم اون پوله لعنتی بدردم بخ ...

وقتی پول لازم داری چه جوری بهش میگی؟عین جمله ای که گفتی رو بگو

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤
عقد چیه از نظر شما ؟ مادر پدراتون فکر میکنن همون نامزدیه ولی دهن پسر بیچاره در حد عروس شدن زیر یک سق ...

عقد بنظره من همون ازدواجه و اون عروسی از نظر من ی جشنه واس چش بقیه وگرنه اسممون تو شناسنامه همدیگس 

درسته خانواده همین فکرو میکننو درک نمیکننو نمیتونن خودشونو بزارن جا طرف 

ب مامانم میگم دانشجوعه نمیتونه یکم وقت لازمه میگه بدرک میخواست نیاد خاستگاریت ک تورو بزنه بدبخت کنه

بابامم میگه تو بدبخت خونه مونده ای ک با این بسازی😔

یک کم بززگ شو بچه جان فکر نکن شوهر کردن به برم باس بخرم برم کیف و کفش بگیرمه نامزدی واسه جمع کردن وا ...

یعنی حق بنده نیست تو کارتم ی مبلغی هرماه بیاد؟ ک دوروز دیگه ی مشکلی پیش بیاد دستمو جلو غریبه دراز نکنمو خاطرم جم باشه ی مبلغی تو کارتمه

تو که میدونستی خسیسن زنش نمیشدی بعدشم مگه تو لیست خرید عقد قید نکردین چیها که حالا گلایه داریی 

من نمیدونستم 

پسر عمومه اصلا منو نمیشناخت فک میکرد من وجود ندارمو فکر میکرد پدره من فقط سه تا دختر داره من جزوشون نیستم اخه ارتباطی نداشتیم باهم از بچگی همشم بخاطره خانوادم بود ک حساس بودن 

من قبل عقد حرفامو زدم الان ک بهش میگم بم میگ من اینارو نگفتمو تو داری دروغ میگی و در اصل اون فراموش داره 

لیست عقد فقط فکر میکنن ی مانتوعه نمیدونن زن خرج داره منک نمیتونم هرجا میرم با ی مانتو برم خجالت میکشم خو بم میگه مانتو داری دیگه همینو استفاده کن قشنگ کهنه شد میریم دوباره میخریم

خانوادت نباید بگن بااااااید خرج کنی اینم نوعی بی احترامی  ولی خب حل میشه انشااله

خدا کنه ولی فعلا اون بخاطرع این مشکل با نادیده گرفتنم نه پیام داده نه زنگ زده زنگ زده بودم گوشیو خاموش کرده بود منم خیلی حالم بده دلم تنگ شده ولی نمیخام زیاد تحویلش بگیرم روش بره بالا فک کنه خبریه ولی خو بم میگن نباید بین زنو شوهرغرور باشع ولی اون داره چرا چون  پسرعهههه پ من چی هعی

وقتی پول لازم داری چه جوری بهش میگی؟عین جمله ای که گفتی رو بگو

بهش گفتم 

باید تو کارتم پول باشه ک دوروز دیگه لازم داشتم بتونم ی مبلغی بردارم بم میگ ندارم میگم خو پ ی مبلغ مثلا ۱۰۰تومن بریز ک جم شه لااقل بدرد بخوره منک نمیخام خرج الکی کنم الان تو کارتم پول باشه نمیرم از یکی دیگه پول بگیرم دستم تو جیب خودمه ولی قبول نمیکنه و میگه چیزی لازم داری بمن بگو خودم میخرم عینن میخاد عین مامانش باشم

من نمیدونستم  پسر عمومه اصلا منو نمیشناخت فک میکرد من وجود ندارمو فکر میکرد پدره من فقط سه تا ...

نه دیگه خدایی اگه تا این حد خسیسه خودت و پای این خانواده نذار این یه نصیحت بهت میکنم اکه درست از اول توضیح میدادی تا این حد گدا گشنه ان میگفتن الفاتحه مهر  خلاصی از دست این خانواده رو بزن به شناسنانه ات که پیرت مبکنن تمااام 

بهش گفتم  باید تو کارتم پول باشه ک دوروز دیگه لازم داشتم بتونم ی مبلغی بردارم بم میگ ندارم میگ ...

خدا وکیلی اسی ۱۰۰ تومن الان دو تا لواشکم نمیشه تا این حد گدایه ۱۲ سال پیش همسرم ماهی ۱۰۰وتومن میداد قسط بانکم ۴۵ تومن بود خودش پرداخت میکرد 

بهش گفتم  باید تو کارتم پول باشه ک دوروز دیگه لازم داشتم بتونم ی مبلغی بردارم بم میگ ندارم میگ ...

از  کلمات دستوری هیچوقت استفاده نکنین یعنی قشنگ با این کلمات میزنین غرورشو له میکنین.نگید باید،حتما

باور کنین طرز بیانتونو که تغییر بدین بهتون پول هم میده.

همیشه از کلمات محترمانه استفاده کنین مثل میشه لطفا،ممکنه،اگه برات زحمتی نیست،قبل اسمش یه آقایی چیزی هم بذار که احساس غرور کنه😅

یا مثلا پیام های بامزه بدین مثلا بگین هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم بعد شماره کارتو هم بدین😁

از کلمات اقتداردهنده استفاده کنین نه از عشقمو عزیزم چون ما خانمها این کلماتو دوست داریم

تاپیک آخرمو حتما بخونین بعدها خیلی به کارتون میاد

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤