2777
2789
عنوان

همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 68 پست
من خودم از ی جهت نمیخام تابع حرفای اون باشم چون اگ ب قول بابام خرج نکنه الان دوروز دیگم نمیکنه و همی ...

ببین بستگی داره چقدر خرج کنی پدرت میگه بگیر نمیگه بهش فشار بیار که

مثلا بخوای هرروز بهش بگی پول میخوام یا بخاطر وسیله ای که واقعا بهش نیازی نداری بهش فشار بیاری در مورد احساس و عشقت به شک میفته و از اون طرف ممکنه کم کم ازت فاصله بگیره.فقط کافیه چشمتو ببندی خودتو بذاری جای اون با تمام شرایطی که داره مطمئنم درکش میکنی

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این خیلی حرف درستی هست که می‌زنید  کاملا موافقم  ولی با این اوصاف و وضعیت و گرونی خیلی س ...

عزیزم مگه ما ازدواج نکردیم منم پا به پای همسرم دو تا یی کار کردیم مادرمم دستشون درد نکنه چیزهای بزرگ گرفتن همسرمم پول پیش خونه دادن خوب اگه قرار باشه تو نامزدی فقط به فکر ولخرجی باشی که هیچ صد سال نامزد میمونی پدر و مادرتم که بنده خداها ظلم نکردن چطور هوس زن و شوهر کردن میکنید ولی هنوز عرصه ندارین دو قرون جمع کنین نامزدی گذاشتن واسه چیدن زندگی که قرار با هم درست کنین  واسه شناخت اخلاقیات هم نه برو این ور برو اون ور همش ولخرجی بعدش دستت تو دهنت 

تنها چیزی که میدونم اینه به فکر شوهرت باش بالاخره دو روز دیگه میخاین با هم برین زیر یک سقف اگه واقعا ...

خآله منم اینجوری بود 

ساخت و ساخت 

آخرشم شوهرش پول جمع کرد آدم حسابی شد خالم سال تا سال رنگ پول نمیبینه چون شوهرش یاد گرفته با کمترین هزینه بیشترین بازدهی رو از یه زن بگیره 

زنی که خرج داره باور کنید ارج داره 

شوهرش نداره مادر شوهرش و پدر شوهرش که دارن

مادرشوهر بدون اینکه پسرشو درگیر کنه بره واسع عروسش ۴ تا مانتو بخره 

چرا اجازه میدی خانوادت دخالت کنن بعدشم سیاست داشته باش ازش خورد خوردپول بگیر خرج نکن برو جهازت و بگی ...

عزیزم خو منم همینو میگم 

خانوادم چه بخام چه ن دخالت میکنن هزار بار گفتم ک دخالت نکنین زندگیمو خراب میکنین اونم با خودتون بد میکنین گوش نمیدن میگن ب تو باشه میری تو خرابه باهاش میمونی 

بهش میگم ی مبلغ کمم بزنی ب حسابم کافیه میگ خو چیزی لازم داشتی بگو خودم تهیه میکنم برات هیییی اما من اینجوری نمیخام اخع تا کی 

عزیزم مگه ما ازدواج نکردیم منم پا به پای همسرم دو تا یی کار کردیم مادرمم دستشون درد نکنه چیزهای بزرگ ...

این حرفتون هم درسته 

ولی اگر حرفا های اسی رو خونده باشین گفتش کمترین و حداقل ترین خرید های نامزدی رو انجام ندادن و حس میکنه مامانش روش نفوذ داره و خساست داره 

شما میگی پا به پای هم رفتین یعنی چیزی رو ازتون دریغ نکردن  فقط شرایط اونجور ایجاب می‌کرد 

تنها چیزی که میدونم اینه به فکر شوهرت باش بالاخره دو روز دیگه میخاین با هم برین زیر یک سقف اگه واقعا ...

اهوم اره اونم دانشجوعه و حتا ی قرونم از باباش نمیگیرع و میخاد خودش کار کنه ولی خو نمیدونم

عقدیم ما  نمیدونم بخدا موندم

عقد چیه از نظر شما ؟ مادر پدراتون فکر میکنن همون نامزدیه ولی دهن پسر بیچاره در حد عروس شدن زیر یک سقف رفتن  دارن سرویس میکنن بابا یک کم منطق بد بخت زن گرفته ظلم که نکرده دختر خوب بو بابا جان خرج من تو نامزدی با شما همم هست بعدشم چه خبره دو ماه نامزدی میی هر جا میرم با دو تا مانتو برم خدایی چی باید گفت 

اهوم اره اونم دانشجوعه و حتا ی قرونم از باباش نمیگیرع و میخاد خودش کار کنه ولی خو نمیدونم

یک کم بززگ شو بچه جان فکر نکن شوهر کردن به برم باس بخرم برم کیف و کفش بگیرمه نامزدی واسه جمع کردن واسل زندگی بهتره دشمنت نیست که هر چی بیشتر ازش بتیغی بهتره یا دوست پسرت 

دو ماه عقد کردیی دختر چه خبره مدام مانتو شلوار بخریی خوب جای این ولخرجی ها خودتون یک کم پس انداز کنی ...

اخه نمیخام دوروز دیگه بشم ادمی ک واسم اصلا خرج نمیکنه ب کمترین چیزا و بدترین اوضات میسازم نمیتونم من 

کلن خانوادتن خسیسن...

ولی خو ب اونم حق میدم اما خانوادم روانیم کردن خسته شدم

آفرین  دقیقاااااا منظور من جمله اخرته ! خساست و نفوذ مادر  نداشته باشی نتونی خرج کنی&nb ...

مامانش با شیرین زبونیو سیاست میره جلو و اونو تو چنگش داره ولی خانواده من با دعوا پیش میرن میگن باید خرج کنه و ی دید بد از خودشون جا میزارن اما مادر اون خیلی بم توجه میکنه من ک میشناسمش پسرشم ب مادرش نمیگه ن همش تابع حرف اونه

اخه نمیخام دوروز دیگه بشم ادمی ک واسم اصلا خرج نمیکنه ب کمترین چیزا و بدترین اوضات میسازم نمیتونم من ...

تو که میدونستی خسیسن زنش نمیشدی بعدشم مگه تو لیست خرید عقد قید نکردین چیها که حالا گلایه داریی 

ببین بستگی داره چقدر خرج کنی پدرت میگه بگیر نمیگه بهش فشار بیار که مثلا بخوای هرروز بهش بگی پول میخ ...

میدونم ولی من فقط میخوام ماهی هرچی میتونه تو کارتم بریزه ک یروز یجا گیر کردم اون پوله لعنتی بدردم بخوره