2777
2789
عنوان

همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 68 پست

وقتی خواندم دقیقا یاد سه سال پیش خودم افتادم شوهرم گیر میداد نرو بیرون از نگاه مردا میترسم پولم نداشت بده چون سرباز بود منم درک کردم حتی من تو ناز و نعمت بزرگ شده بودم به خاطرش رفتم سه ماه تو یه مسجد زندگی کردم باش هیچوقتم عادت نکرد خیلی ام قدرمو دونست باید طرفت ذات داشته باشه که به چشمش باشه یه مانتو سه سال تنم بود الان هفته ای یکی میگیرع

از کجا میدونی

چون شوهر منم تقریبا همینجور بود دوران عقد، اوایل فک میکردم خسیسه ولی الان بعد چندین سال از زندگی مشترک میفهمم ک دوسم داشته و داشته پس انداز میکرده تا بتونه رو پای خودش باشه،هرچی بخره بنام من میکنه نمیشه گفت خسیس دیگه 

گیر دادن هم طبیعیه اوایل عقد و ازدواج تا زمانیکه بشناست و اعتماد کامل بدست بیاره، من الان تا دیروقت هم بیرون باشم کاری نداره دیگه 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته ولی با رفتاراو حرفای اونا باعث شد ی چند وقتی همسرم از من دور شه و خودشو خانوادش فکر کنن خانواد ...

ببین گلم ولی این زشته که  تو دوران نامزد همش همسرت پول بده دست خودتم پول باشه عزیزم قبول یاید خرجت و بده نه دیگه همه مخارجت عرف اینه تو نامزدی هر دو طرف خرج زن کنن هم پدر دختر هم همسر 

واقعا ۶ تومن چیزی نیست که هم جهاز بخره هم خرجتو بده هم پول بزنه حسابت  یا قانع باش یا خودتم بر ...

پسرعمومه 

روز اول گفت ده تومن حقوقمه روز دوم گف ۸ روز سوم گف ۷ روز اخرم ک باهم شدیم گف ۵و ۸۰۰

اون جهیزیه نمیخره بابام میخره جهیزیه اون تموم شده 

فقط  چون ی مدت قسط یخچال میداد خودش دستش تنگ بود 

الان قراره گوشی بخره واسم میگ ....

ولی خو من چیزی نگفتم وقتی خانوادم رو عصابمن نمیدونم چیکار میکنم

عزیزم   من به خانوادت حق میدم  من‌کسی رو میشناختم‌  از اول با شوهرش ساخت ک ساخت بعد ...

من چون از اخلاقش خوشم اومدو اون با کلی ادعا اومد تو زندگیم قبولش کردم 

مادر پدرم میگن هنوزم دیر نیست ولی خو ما عقدیم زنو شوهریم درسته رست نزده بهم ولی همه میدونن بحث ابرومه

سختمه از یه طرف خانوادم از یه طرف خودم ک اگه توقعاتمو بیارم پایین تهش هیچی از ی طرفم اون ک نمیتونم ببینم غصه میخوره

پسرعمومه  روز اول گفت ده تومن حقوقمه روز دوم گف ۸ روز سوم گف ۷ روز اخرم ک باهم شدیم گف ۵و ۸۰۰ ...

چرا اجازه میدی خانوادت دخالت کنن بعدشم سیاست داشته باش ازش خورد خوردپول بگیر خرج نکن برو جهازت و بگیر مگه ما همین کار نمبکردیم از،شوهرهامون پول تو جیبی میگرفتیم هفته ایی همون جمع میکردیم خودمون روش پول میداشتیم یه تیکه وسیله میگرفتیم

من چون از اخلاقش خوشم اومدو اون با کلی ادعا اومد تو زندگیم قبولش کردم  مادر پدرم میگن هنوزم دی ...

تنها چیزی که میدونم اینه به فکر شوهرت باش بالاخره دو روز دیگه میخاین با هم برین زیر یک سقف اگه واقعا میبینی پسر خوبیه هواش و داشته باش قبول باید بهت خرجی بده ولی قرار نیست همه خرجت دیگه به عهده اون طفلک باشه که اونم هنوز دو ماه نشده 

حق دقیقاااا با پدر و مادرت  پولکی ؟؟؟؟ اینکه به کمترین خرید های زندگیت و اول ازدواجت قانع نبا ...

اخه پدرم چون گفت الان اینا عقدن بزارین خرج کنن و ب عموم گفت کمک دست پسرت باش ک دوروز دیگه برن زیر ی سقف نمیتونن اینو بهش گفتن 

بابامم حق داره منم حق دارم الان تا الان ک عقدیم فقط دوتا مانتو خریدم و نمیتونم هرجا میرم فقط اونارو بپوشم ولی خو حس میکنم خیلی خسیسه و مامانش رو این نفوذ داره

چرا اجازه میدی خانوادت دخالت کنن بعدشم سیاست داشته باش ازش خورد خوردپول بگیر خرج نکن برو جهازت و بگی ...

این خیلی حرف درستی هست که می‌زنید 

کاملا موافقم 

ولی با این اوصاف و وضعیت و گرونی خیلی سخته 

مگر عشق ❤❤❤که آسون میکنه سختی هارو 

اخه پدرم چون گفت الان اینا عقدن بزارین خرج کنن و ب عموم گفت کمک دست پسرت باش ک دوروز دیگه برن زیر ی ...

دو ماه عقد کردیی دختر چه خبره مدام مانتو شلوار بخریی خوب جای این ولخرجی ها خودتون یک کم پس انداز کنین 

خب میگین دانشجوعه درسته باید پول بگیرین ولی به اندازه ،جوری که اونم پیش شما احساس خوبی داشته باشه و ...

من خودم از ی جهت نمیخام تابع حرفای اون باشم چون اگ ب قول بابام خرج نکنه الان دوروز دیگم نمیکنه و همینجوری خسیس میش

ولی خو من خودمم دلم نمیاد روش فشار باشع و اخلاقش سرد و عوضی شه 

اخه پدرم چون گفت الان اینا عقدن بزارین خرج کنن و ب عموم گفت کمک دست پسرت باش ک دوروز دیگه برن زیر ی ...

آفرین 

دقیقاااااا منظور من جمله اخرته !

خساست و نفوذ مادر 

نداشته باشی نتونی خرج کنی 

با اینکه چه داسته باشی چه نداشته باشی نخوای خرج کنی خیلی فرق داره 

چون شوهر منم تقریبا همینجور بود دوران عقد، اوایل فک میکردم خسیسه ولی الان بعد چندین سال از زندگی مشت ...

هعی من فقط نمیخام جوری باشه ک فکر کنه من بخاطره پول با اونم تا جای ک هست درکش میکنم ولی همین ک میبینم داره نادیدم میگیره انلاین میشه ولی پیام نمیده بیینه مردم یا زنده یا قهر میکنه توقع داره با اینک مقصره من برم نازشو بکشم اذیتم میکنه