2777
2789
عنوان

همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 68 پست
خدا وکیلی اسی ۱۰۰ تومن الان دو تا لواشکم نمیشه تا این حد گدایه ۱۲ سال پیش همسرم ماهی ۱۰۰وتومن میداد ...

من میدونم مادرش روش نفوذ داره و از جمله هایی مثه اینکه دوروز دیگه میرین زیر ی سقف و کلی مخارج برعهدته و خرج اضافه ممنوع رو این تاثیر میزاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ممنون با این جملات خیلی کمکم میکنی گلم.

خواهش میکنم.امیدوارم بهترینا برا خودت و همسرت رقم بخوره

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤
هعی من فقط نمیخام جوری باشه ک فکر کنه من بخاطره پول با اونم تا جای ک هست درکش میکنم ولی همین ک میبین ...

دقیقا شوهر منم اینجوره 😁

سه تا بچه داریم صدبار بش گفتم چه مدله ک هم قهر کنم هم خودم برگردم، واضح بهش گفتم دلم میخواد ناز بکشه نمیدونم نمیتونه یا غرورش اجازه نمیده 

ولی میدونم ک دوسم داره ثابت کرده طی این سالها، هیچکس بی عیب نیس قطعا 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
دقیقا شوهر منم اینجوره 😁 سه تا بچه داریم صدبار بش گفتم چه مدله ک هم قهر کنم هم خودم برگردم، واضح ب ...

درسته ولی من اینجوری اذیتم الان نمیدونم فردا بهم زنگ میزنه یا ن یا من زنگ بزنم دوباره چون حس میکنم اگه زنگ بزنمو نازشو بکشم خودمو خورد کردمو حس میکنه نیاز دارم بهشو ازم فاصله میگیره

درسته ولی من اینجوری اذیتم الان نمیدونم فردا بهم زنگ میزنه یا ن یا من زنگ بزنم دوباره چون حس میکنم ا ...

درست فکر میکنی، ولی اگه زنگ و پیام داد بهش سخت نگیر بازخواست نکن بعدا باهاش حرف بزن در مورد چیزایی ک ناراحتت کرده

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
درست فکر میکنی، ولی اگه زنگ و پیام داد بهش سخت نگیر بازخواست نکن بعدا باهاش حرف بزن در مورد چیزایی ک ...

یعنی موقعی ک زنگ زد بهش نگم چرا گوشیو خاموش کردیو پی ندادی بهم و ....؟باهاش خوب برخورد کنم؟

ولی بعید میدونم پی بده اخه شده یه هفته بی خبر بوده باشه ازم:)))

یعنی موقعی ک زنگ زد بهش نگم چرا گوشیو خاموش کردیو پی ندادی بهم و ....؟باهاش خوب برخورد کنم؟ ولی بعی ...

سرسنگین باش صبر کن ببین چی میگه