2777
2789

بنظرم اشتباهه ادم قرص بخوره خیلی از این قرصا عوارض دارن حتا افکار خودکشی میارن ادم باید با ورزش و تعامل با آدمای مثبت حالشو بهتر کنه اطرافیان خیلی میتونن با محبت و درک حال آدمو خوب کنن 

آره که از یه دید دیگه مسائلو ببینم چه کارایی برای تغییر کنم و این چیزا

منم رفتم فایده ای نداشت برام.     دیگه ادامه ندادم البته یک جلسه رفتم ی مدت پیش.      

خدایا توکل به تو کردم بهم کمک کردی ازت ممنونم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم اشتباهه ادم قرص بخوره خیلی از این قرصا عوارض دارن حتا افکار خودکشی میارن ادم باید با ورزش و تع ...

متاسفانه با کسی رفت و آمد ندارم از خانواده شوهرم که فققط با خود شوهرم رفت و آمد دارم        از خانواده خودم هم  با هیچ کدام   البته نه بدلیل فقط افسردگی م.        خواهر و برادر خوبی ندارم متاسفانه 

متاسفانه با کسی رفت و آمد ندارم از خانواده شوهرم که فققط با خود شوهرم رفت و آمد دارم    &n ...

دقیقا مث منی منم از بیکسی افسرده شدم شوهرمم صبح میره شب میاد اصلا وقت نمیزاره بیرون ببردتم حس میکنم اگه سرکار میرفتم حالم بهتر بود اما با بچه کوچیک نمی تونم 

[QUOTE=286544942]متاسفانه با کسی رفت و آمد ندارم از خانواده شوهرم که فققط با خود شوهرم رفت و آمد دارم    &n شوهرمم خیلی بی درکه طعنه میزنه که با هیشکی در ارتباط نیستی حتا خواهر برادرای خودت سالی ب سالی سراغت نمیگیرن متاسفانه اونم حامی من نیس

دقیقا مث منی منم از بیکسی افسرده شدم شوهرمم صبح میره شب میاد اصلا وقت نمیزاره بیرون ببردتم حس میکنم ...

من شوهرم راننده س گاهی برای مشهد بار میزنه مارو با خودش می‌بره    تنها گردشم همینه     ی بچه هم بیشتر ندارم می‌ره مدرسه میاد   با بچه هم گاهی بد رفتاری میکنم خودم می‌دونم اشتباه دست خودم نیست 

[QUOTE=286544942]متاسفانه با کسی رفت و آمد ندارم از خانواده شوهرم که فققط با خود شوهرم رفت و آمد دار ...

خواهر و برادر من همش دنبال اینن چیزی میخرن پوز بدن     . همش هم بچه های خودشون بهتر میدونن حتی اگر بد باشن  در مورد پسرم بد حرف زده بود من دیگه کلا قطع رابطه کردم باهاش.  عزت بچه م مهمتر از این رفت و آمد سمی بود

من شوهرم راننده س گاهی برای مشهد بار میزنه مارو با خودش می‌بره    تنها گردشم همینه  & ...

من با خواهر برادرام مجردی ارتباط خوبی نداشتم همش دعوا داشتیم الانم که متاهل شدیم نه زنگی نه سری شوهرم خیلی این قضیه رو به روم میاره شعور نداره با حرفاش آزادم میده حتا کاری کرده همه فامیل بفهمن که ما رابطمون اینجوره همش از لج من میخاد با خواهر برادراش ارتباط بگیره که بگه ما اینجوریم شما اونجور

خواهر و برادر من همش دنبال اینن چیزی میخرن پوز بدن     . همش هم بچه های خودشون بهتر م ...

دقیقا منم سر اینکه شوهرخواهرم پشت پسرم بد حرف زده بود باهاش دعوا کردم و قط رابطه اونوقت شوهرم انقد شعورش نمیرسه که بگه من با اون سر بچمون قهرکردم میکوبه تو سرم که اون باهات حرف نمیزنه

من با خواهر برادرام مجردی ارتباط خوبی نداشتم همش دعوا داشتیم الانم که متاهل شدیم نه زنگی نه سری شوهر ...

من شوهرم وقتی خونه س بیشتر اعصابم خرد میشه.   تلویزیون روشن می‌کنه میگم خاموش کن حوصله ندارم اونم حق دارد میگه بعد دو سه روز آمدم خانه غذا درستی نیس تلویزیون هم روشن نکنم. میگه برم همون جاده شما هم همینجوری.       

دلم خوش بود شوهر کنم از دست دعواهای برادر و خواهرو پدرم راحت شم همونا با کاراشون و بی محلیاشون شدن طعنه واس زندگیم و رابطه منو شوهرم خراب میکنن اابت این بیشعوره که ب این چیزا کار داره فک کن مثلا میگه برادرت میشناسدت؟ خیلی خاطرتو میخاد 

دلم خوش بود شوهر کنم از دست دعواهای برادر و خواهرو پدرم راحت شم همونا با کاراشون و بی محلیاشون شدن ط ...

شوهر من اینارو نمیگه خدارو شکر طعنه نمیزنه چون  اونم می‌دونه  خواهر و برادر من آدم نیستند.    

شوهر من اینارو نمیگه خدارو شکر طعنه نمیزنه چون  اونم می‌دونه  خواهر و برادر من آدم نیستند. ...

جای شکرش باقیه خیلیا از این قضیه سو استفاده میکنن و آدمو آزار میدن چون میدونن کسیو نداری پشتت باشه

جای شکرش باقیه خیلیا از این قضیه سو استفاده میکنن و آدمو آزار میدن چون میدونن کسیو نداری پشتت باشه

اتفاقا شوهرم ب برادرم گفته بود شما میخوای جوری رفتار کنی انگار خاهرت فقط مقصره و تو فقط آدم خوبه ای