2777
2789

درمان بیماریهای روحی ایمان درمانی است و بس 

نماز و ارتباط با خدا و توسل به ائمه اطهار علیهم السلام 

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم داشتم ولی قرص اصلآ نمیخوردم چون حس میکردم. خوب نمیشه با قرص و. همیشه باهامه باهاش مقابله کن 

وقتی میاد سراغت سرکوبش کن تا خاموش بشه 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆

من خوب شدم

آهنگ بزار برقص

سردیجات نخور

مدام گرمی بخور

تو  خونه نمون

دوستهای جدید پیدا کن و آدم‌های سمی رو حذف کن

فیلم ببین و وقتت رو پرکن

اخبار نبین و حوادث نخون

وزن اولیه۶۷.وزن هدف ۶۰. وزن فعلی ۵۹ شدم.هوووراااااا  

من داشتم 

خوب شد خدا رو شکر 

دارو نخوردم 

فقط حواسم رو پرت کردم و رفتم سر کار وبیشتر به شادی و باحالی دنیا فکر کردم یه مدت ، انرژی منفی رو از خودم دور کردم خیلی تاثیر داشت 

الان خیلی خیلی کم شده 

درمان بیماریهای روحی ایمان درمانی است و بس  نماز و ارتباط با خدا و توسل به ائمه اطهار علیهم ال ...

گلم اینهمه روانپزشک و روانشناس درس خوندن تو حل جهان بیخود نیست مگه همه جهان مسلمان هستن که فقط راه درمانش ایمان باشه . 

بهتره بیان کنید هر کس آدم معتقدی هست میتونه در کنار روانپزشک و با مصلحت روانشناسش از این راه هم استفاده کنه

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)