2777
2789
عنوان

گرده نخل

| مشاهده متن کامل بحث + 3398 بازدید | 126 پست
عزیزم تا چند میتونی هزینه کنی ک ببینیم برای ماهم میصرفه یا ن

200برای خودشون غیر هزینه ارسال و آسیاب

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عکس برا من باز نمیشه بو چیه؟ همون سفیدها نیست که میبرن ازش؟

فکر کنم هموناس شما استفاده کردین؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
200تومن خیلی کم میشه عزیزم اینجاخود بو رو کیلویی 400میدن  آسیابکرده رو گرون تر میدندیگه

بو که میگین چوبه یا شکوفه ندیدم تاحالا میخوام کم بگیرم ببینم مزه اش اینا چطوریه خوب بود بیشتر سفارش بدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
200تومن خیلی کم میشه عزیزم اینجاخود بو رو کیلویی 400میدن  آسیابکرده رو گرون تر میدندیگه

مثلا 200تومن میشه نیم کیلو من هزینه آسیاب و ارسالم جدا میدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عکس برا من باز نمیشه بو چیه؟ همون سفیدها نیست که میبرن ازش؟

عزیزم بو رو میگیرن خشکش میکنن ازش گرده در میارن ک میگن برای پسر دار شدن و تقویت اسپرم و تخمدان استفاده میشه 

منم زیاد سردرنمیارم اگر خواستید شماره اقام بدم کامل راهنمایی کنه

عزیزم بو رو میگیرن خشکش میکنن ازش گرده در میارن ک میگن برای پسر دار شدن و تقویت اسپرم و تخمدان استفا ...

نیم کیلو یا ربع کیلو گرده قیمت چنده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم بو رو میگیرن خشکش میکنن ازش گرده در میارن ک میگن برای پسر دار شدن و تقویت اسپرم و تخمدان استفا ...

آخه اینجا گاهی کنار خیابون دیدم یه چیز سفید بزرگه ازش برش میدن میفروشن همونه؟

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤