سلام بچه ها من سفارش دادم به یکی از اقواممون که روی ماشین سنگین کار میکنه برام اورد همین یماه پیش منم با شیره سیب و کنجد سیاه و سفید و سیاهدونه و یکم عسل قاطیش کردم گذاشتم یخچال که روزی یه قاشق جایخوری خودم و همسرم بخوره این طرز استفاده مفیده؟؟یکمم از گرد نخلم مونده چجور نگهداریش کنم که خراب نشه؟؟بعدش تازه شنیدم که گرمیجات اسپرم رو میسوزونه راسته؟؟اخه من گرد رو برا شوهرم خریدم
سلام بچه ها من سفارش دادم به یکی از اقواممون که روی ماشین سنگین کار میکنه برام اورد همین یماه پیش من ...
من تقریبا یک هفته بعد از این تاپیک خریدم بعضی وقتا با عسل بعضی وقتا با شیره خرما مخلوط میکنم ناشتا یک قاشق چایخوری میخوریم من داخلشون جنسینگ هم اضافه کردم یعنی عالی عالی بود معذرت میخوام چقدر روی زمان انزال تاثیر داره چقدر آدمو سرحال میکنه بایدم حتما فریزر بزاری گرده هارو من شنیدم بیرون خراب میشه
فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمیشناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید
من تقریبا یک هفته بعد از این تاپیک خریدم بعضی وقتا با عسل بعضی وقتا با شیره خرما مخلوط میکنم ناشتا ی ...
وای من اندازه یه شیشه سس بزرگ با شیره سیب و کنجد و سیاهدونه قاطی کردم که صبح به صبح بخوریم با شوهرم یعنی چندروزه خراب میشه؟؟اخه بزارم فریزر یخ میزنه که