2777
2789
عنوان

گرده نخل

| مشاهده متن کامل بحث + 3398 بازدید | 126 پست
چشم عزیزم خونه مادرم گرمسیر خودمم شوهر کردم شیراز گلم کاری از دستم بیاد کوتاهی نمیکنم 

ا پس اینجایی عزیزم؟ گرده نخل اصل از کجا بخرم من؟

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برات میپرسم احتمالا گیر بیاد نیاز نیس بخری میرم گرمسیر اگر گیرم اومد برات میارم پول نمیخواد گلم  ...

وای مرسی مهربون ولی نه بابا این حرفا نزن.... بالاخره شما هم میخری دیگه 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤

سلام بچه ها من سفارش دادم به یکی از اقواممون که روی ماشین سنگین کار میکنه برام اورد همین یماه پیش منم با شیره سیب و کنجد سیاه و سفید و سیاهدونه و یکم عسل قاطیش کردم گذاشتم یخچال که روزی یه قاشق جایخوری خودم و همسرم بخوره این طرز استفاده مفیده؟؟یکمم از گرد نخلم مونده چجور نگهداریش کنم که خراب نشه؟؟بعدش تازه شنیدم که گرمیجات اسپرم رو میسوزونه راسته؟؟اخه من گرد رو برا شوهرم خریدم  

سلام بچه ها من سفارش دادم به یکی از اقواممون که روی ماشین سنگین کار میکنه برام اورد همین یماه پیش من ...

من تقریبا یک هفته بعد از این تاپیک خریدم بعضی وقتا با عسل بعضی وقتا با شیره خرما مخلوط میکنم ناشتا یک قاشق چایخوری میخوریم من داخلشون جنسینگ هم اضافه کردم یعنی عالی عالی بود معذرت میخوام چقدر روی زمان انزال تاثیر داره چقدر آدمو سرحال میکنه بایدم حتما فریزر بزاری گرده هارو من شنیدم بیرون خراب میشه

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
من تقریبا یک هفته بعد از این تاپیک خریدم بعضی وقتا با عسل بعضی وقتا با شیره خرما مخلوط میکنم ناشتا ی ...

وای من اندازه یه شیشه سس بزرگ با شیره سیب و کنجد و سیاهدونه قاطی کردم که صبح به صبح بخوریم با شوهرم یعنی چندروزه خراب میشه؟؟اخه بزارم فریزر یخ میزنه که

وای من اندازه یه شیشه سس بزرگ با شیره سیب و کنجد و سیاهدونه قاطی کردم که صبح به صبح بخوریم با شوهرم ...

اون پودر های باقی مونده رو بزار فریزر عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
ولی فکر نکنم بیرون خراب بشه چون عطاری ها میفروشن هیچ کدومم توی فریزر نمیزارن

نمیدونم والا من از کسی که خریدم شرایط نگهداری پرسیدم گفت اندازه نیازت قاطی کن بقیه رو بزار فریزر

من میخورم خیلی سرحالم ولی از بوش خیلی بدم میاد تا میخورم جون به لب میشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40