2777
2789
عنوان

چقدر یاد گرفتیم

207 بازدید | 42 پست

که به فکر مخالف خودمون احترام بگذاریم و اینقدر بابت نبود تفکر یکسان به همدیگه توهین نکنین حالا هر چی می خواد باشه؟ به نظرتون کسی که نمی تونه تحمل کنه فکر مخالف خودش را به بلوغ فکری رسیده

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ربطی به بلوغ نداره

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

البته هر تفکری قابل احترام نیست ولی همون تفکرات قابل احترام مخالف رو هم واقعا خیلیامون نمیتونیم تحمل کنیم. جامعه ای که توش آزادی بیان و اندیشه نباشه همین میشه. یه مشت آدم شدیم که چسبیدیم به عقاید خودمون فارغ از درست و غلط بودنشون

بلوغ فکرینه بلوغ . یعنی فکرش در حد یک بزرگسال باشه نه جسمش یا ....

احترام میزارم ولی اعتقاد ندارم

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

البته هر تفکری قابل احترام نیست ولی همون تفکرات قابل احترام مخالف رو هم واقعا خیلیامون نمیتونیم تحمل ...

من فکر منم هر عقیده چقدرم چرت باشه باید تحملش کرد و اگه بخوایم جواب بدیم متطقی جوابشو بدیم. اگه واقعا چرته اون عقیده پس پاسخ داره و نیاز به این همه عصبانیت و تحقیر نیست

دقیقا بلوغ فکری میگن. به نظرم کسی که نمی تونه دو تا حرف مخالف بشنوه و عصبانی نشه و توهین نکنه همون ب ...

مخالف یعنی یکی میگه فلان رنگ قشنگه اون یکی میگه نه اون یکی رنگ قشنگه یا میگن بریم فلان جا؟ یکی میگه نریم باهم تصمیم بگیرن

ن ک طرف اختلاس میکنه صددرصد مخالف عقیده ماعه

دزدی میکنه مخالف عقیده ماعه

با مرد زن دار میره تو رابطه مخالف عقیده ماعه

با زن شوهر دار میره تو رابطه مخالف عقیده ماعه

با لباس برهنه میاد تو خیابون مخالف عقیده ماعه

ب اینا بی تفاوت بودن یعنی بلوغ؟

مخالف یعنی یکی میگه فلان رنگ قشنگه اون یکی میگه نه اون یکی رنگ قشنگه یا میگن بریم فلان جا؟ یکی میگه ...

به نظرم اون که شما میگین یک جرم هست یا ارتکاب یک اشتباه ربطی به دادن نظر نداره