2777
2789
عنوان

گرده نخل

| مشاهده متن کامل بحث + 3398 بازدید | 126 پست
خودمون نخل داریم ولی خیلی فاصله داریم ازشون اینجام نمیدونم از کجا میتونم اصلشو گیر بیارم 

بتونی خودت تهیه کنی دیگه اصله 

۱۴۰۲/۱/۲۳ من ناامیدترین آدم دنیا بودم بخاطر مادر نشدنم بعد کلی امپول😭 و...ولی .....میاد روزی که مینویسم کنجدم عمر غمم خیلی کوتاه بود😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اونی که روی آب وایسه اصلی هست ما خودمون نخل داریم استفاده میکنیم برای تقویت اسپرم و تخمدان زن 

ماهم نخل داریم عزیزم ولی خیلی دورن ازمون آشنام کسی نیست که بگیم گرده بگیره بفرسته🥲

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
ماهم نخل داریم عزیزم ولی خیلی دورن ازمون آشنام کسی نیست که بگیم گرده بگیره بفرسته🥲

اگر بتونی یه جوری بری دیگه خوبه وقت گرده گیری برا منطقه ما دیگه تموم شده یک ماه پیش بود 

مشخصات کاملشو میگی ک اگه خریدیم فیکشو ندن

عزیزم رنگش شیریه اگه دیدی زرده اصل نیست و بوی اسپرم میده 

۱۴۰۲/۱/۲۳ من ناامیدترین آدم دنیا بودم بخاطر مادر نشدنم بعد کلی امپول😭 و...ولی .....میاد روزی که مینویسم کنجدم عمر غمم خیلی کوتاه بود😍
اگر بتونی یه جوری بری دیگه خوبه وقت گرده گیری برا منطقه ما دیگه تموم شده یک ماه پیش بود 

شما کدوم سمتی نخلهای ما کهنوجه اونجام فکر کنم حالا دیگه فصلش تموم شده 

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید