2789
عنوان

اچ پی وی

30212 بازدید | 59 پست

من دیروز متوجه شدم اچ پی وی تایپ ۵۳ و ۵۲ دارم high risk 

حالم خیلی بده. کسی بوده درمان بشه؟ 

بچه ها این آزمایش رو جدی بگیریم مردها چون رحم ندارن براشون خطرناک نیست اونقدر دفع میکنند راحت . و تا زمانی ک علایم نداشته باشند آزمایش براشون منفی میشه من شوهرم دو سال پیش و هفته پیش آزمایش داد منفی بود ولی مال من مثبت شد . دکتر هم گفت خانمت باید درمان بشه . من از ازدواج قبلیم متاسفانه هم تبخال گرفتم هم اچ پی وی . ولی اچ پی وی رو تازه فهمیدم . 

سیستم ایمنیتو بالا ببر و استرس نداشته باش درمان میشه منم hpv داشتم درمان شد پیش یه درمانگر فوق العاده قبلش کلی دکتر رفتم و فقط بهم استرس دادن اسمشون خانم حسینی

این پیج اینستاشون
اینم شماره تماسشون : 09924405595 خودت تماس بگیری راهنماییت میکنن نگران نباش عزیزم
آیدی روبیکا   @DrHosen
آیدی ایتا @Clinicroyal20

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یعنی اگه همسرمون رابطه متعدد داشته باشه یا نه همینجوری الکی میاد

رابطه متعدد ریسکش رو بالاتر می‌بره ولی ممکنه با یک نفر فقط رابطه داشته باشه و با همون یکبار منتقل میشه . مرد ناقل میشه اگر بصورت زگیل ظاهر نشه برای مرد آزمایش منفی میشه چون آزمایشی ندارن برای مردها .‌‌چتازه دفع میکنند رحم ندارن ک . 

از لیزر هم ممکنه بیاد 

این بیماری خاموشه ممکنه چندین سال داشته باشی و ندونی 

معذرت میخوام این بیماری از کجا میاد؟

از رابطه جنسی . دهانی

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍
یعنی اگه همسرمون رابطه متعدد داشته باشه یا نه همینجوری الکی میاد

ربطی ب رابطه متعدد نداره حتی کسایی ک نضافت و رعایت میکنن و ی همسر داشتنم گرفتن سیستم ایمنی بدن ربط داره ک ضعیف شده.باید واگسن گارداسیل زده بشه و پاورفیت خورده بشه‌.

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍