2789
عنوان

اچ پی وی

30340 بازدید | 59 پست

من دیروز متوجه شدم اچ پی وی تایپ ۵۳ و ۵۲ دارم high risk 

حالم خیلی بده. کسی بوده درمان بشه؟ 

بچه ها این آزمایش رو جدی بگیریم مردها چون رحم ندارن براشون خطرناک نیست اونقدر دفع میکنند راحت . و تا زمانی ک علایم نداشته باشند آزمایش براشون منفی میشه من شوهرم دو سال پیش و هفته پیش آزمایش داد منفی بود ولی مال من مثبت شد . دکتر هم گفت خانمت باید درمان بشه . من از ازدواج قبلیم متاسفانه هم تبخال گرفتم هم اچ پی وی . ولی اچ پی وی رو تازه فهمیدم . 

سیستم ایمنیتو بالا ببر و استرس نداشته باش درمان میشه منم hpv داشتم درمان شد پیش یه درمانگر فوق العاده قبلش کلی دکتر رفتم و فقط بهم استرس دادن اسمشون خانم حسینی

این پیج اینستاشون
اینم شماره تماسشون : 09924405595 خودت تماس بگیری راهنماییت میکنن نگران نباش عزیزم
آیدی روبیکا   @DrHosen
آیدی ایتا @Clinicroyal20

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یعنی اگه همسرمون رابطه متعدد داشته باشه یا نه همینجوری الکی میاد

رابطه متعدد ریسکش رو بالاتر می‌بره ولی ممکنه با یک نفر فقط رابطه داشته باشه و با همون یکبار منتقل میشه . مرد ناقل میشه اگر بصورت زگیل ظاهر نشه برای مرد آزمایش منفی میشه چون آزمایشی ندارن برای مردها .‌‌چتازه دفع میکنند رحم ندارن ک . 

از لیزر هم ممکنه بیاد 

این بیماری خاموشه ممکنه چندین سال داشته باشی و ندونی 

معذرت میخوام این بیماری از کجا میاد؟

از رابطه جنسی . دهانی

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍
یعنی اگه همسرمون رابطه متعدد داشته باشه یا نه همینجوری الکی میاد

ربطی ب رابطه متعدد نداره حتی کسایی ک نضافت و رعایت میکنن و ی همسر داشتنم گرفتن سیستم ایمنی بدن ربط داره ک ضعیف شده.باید واگسن گارداسیل زده بشه و پاورفیت خورده بشه‌.

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍