2777
2789
عنوان

از انتظار خسته ام واقعا

167 بازدید | 11 پست

توروخدا دعا کنید امروز دیگه جوابی که میخوامو بگیرم و جواب خیلی خوبی باشه.

دعا کنید این نتیجه رو بگیرم تا دلم آروم شه یکم

چند روزه اصلا حالم خوب نیست بچه ها

حس ششمتوی تاپیکام،تاپیکاتون یا خصوصی جواب میدم(بیشتر  خصوصی چون حس میکنم تمرکزم بالاتر میره رو فرد موردنظر)🙏سوالات مربوط به خیانت/دعا و طلسم /شکار حیوانات جواب نمیدم.با احترام،اعتقادی به دعا و طلسم و... ندارم ولی معتقدم تک تک ما دارای قدرت نامحدودی هستیم که حدس زدن و حس کردن اتفاقات آینده چیزی نیست برامون.پس اگر مخالفین بهم انرژی منفی ندین چون من  درحال تمرین بیشترم و از بچگی این حس باهام بوده.ممنونم❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهش میکنم جوابمو بده خصوصی هم برات پیام گذاشتم 

این ماه دارو مصرف کردم ۱۰ روز دیگه موعدم هست پریود میشم؟ یا باردار میشم؟ تو اردیبهشت؟

کاربری ۵ بار تعلیق شده تو رو خدا تعلیق نکن نی نی یار واسه مامان شدنم دعا کنید خیلی محتاجم به دعا
عزیزم میشه بگی کی ازدواج میکنم و شغلش چیه ؟  امسال رادیولوژی یا فرهنگیان قبول میشم ؟  ال ...

یکم زمان میبره و تو دوره ایه که در حال تحصیل هستین.

هردو احتمالش بالاست.

بله احتمالش بالاست.

حس ششمتوی تاپیکام،تاپیکاتون یا خصوصی جواب میدم(بیشتر  خصوصی چون حس میکنم تمرکزم بالاتر میره رو فرد موردنظر)🙏سوالات مربوط به خیانت/دعا و طلسم /شکار حیوانات جواب نمیدم.با احترام،اعتقادی به دعا و طلسم و... ندارم ولی معتقدم تک تک ما دارای قدرت نامحدودی هستیم که حدس زدن و حس کردن اتفاقات آینده چیزی نیست برامون.پس اگر مخالفین بهم انرژی منفی ندین چون من  درحال تمرین بیشترم و از بچگی این حس باهام بوده.ممنونم❤️
یکم زمان میبره و تو دوره ایه که در حال تحصیل هستین. هردو احتمالش بالاست. بله احتمالش بالاست.

من برات خیلی دعا کردم

میشه توی خصوصی سوال پرسیدم جواب بدی ممنون

برای سلامتی آقا یه صلوات هدیش کنیم🙏