2777
2789
عنوان

نون بربری🙁

963 بازدید | 21 پست

باردارم و دلم نون بربری تازه میخواد

کسی نیس بره بگیره

خودمم نمیتونم برم

کاش یکی یهو برام بیاره🚶🏻‍♀️🙁😁

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی🥺❤️

منم دلم خاس 😁

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درست کن راحته خیلی ام خوب میشه خونگیش

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

سلام عزیزم. فدای خودت و نی نی ات بشم. 

عزیزم من الان سرکارم مرخصی هم نمیدن. اما به خدا حاضرم یه اسنپ یا پیکی بگیرم از نزدیکی های خونه ات برات نون تازه بیاره. برای خودت و بچه ات. دوتایی قابل بدونید مهمون باشد.

ای خدا قربون اون نی نی بشم من . 

از اسنپ سفارش بده برات میارن

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
چطوری درست میکنی 

ازنت بگیرمن یه با درست کردم خیلی خوب بود الان دستورش یادم نیست ببین وسیله هاشو داری زده تخم مرغ بهبوددهنده خمیر. پودرخمیرترش

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

سلام عزیزم. فدای خودت و نی نی ات بشم.  عزیزم من الان سرکارم مرخصی هم نمیدن. اما به خدا حاضرم ی ...

سلام گلم خدانکنه

ممنونم از لطفت❤️

از اسنپ سفارش میدم

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی🥺❤️
سلام گلم خدانکنه ممنونم از لطفت❤️ از اسنپ سفارش میدم

خواهش میکنم. به خدا از ته دل گفتم. 

نوش جونتون.

مادر زیبا من اگه یادت موندم برام خیلی دعا.

انشااله زایمان راحتی داشته باشی. بچه ات صحیح و سالم بیاد بغلت. شیر فراوان داشته باشی. بچه ات شبها خواب راحت و خوبی داشته باشه. زیر سایه پدر و مادر باشه و عاقبت بخیر

عزیزم بهبود دهنده همون خمیر مایه است ؟

نه فرق داره ولی مهم نیست اگه نزنی الان یکم فکر کردم اونوبرانون باگت ریختم ولی خیلییی جذابه یه با رخودت درست کن. ببین سیاه دانه کنجدبراروش میخوای بعد زرده تخم مرغ وکمی شیربرارومال