2777
2789
عنوان

نون بربری🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 1019 بازدید | 21 پست
خواهش میکنم. به خدا از ته دل گفتم.  نوش جونتون. مادر زیبا من اگه یادت موندم برام خیلی دعا. ا ...

چه قدر انرژی مثبت داری🌹🌹🌹🌹🌹

کاربری وتاپیک هابرادونفره.. مسئولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! خدایاشکرت😍

خواهش میکنم. به خدا از ته دل گفتم.  نوش جونتون. مادر زیبا من اگه یادت موندم برام خیلی دعا. ا ...

قربونت برم سلامت باشی همیشه.انشاالله ب حاجت دلت برسی عزبز❤️

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی🥺❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم. فدای خودت و نی نی ات بشم.  عزیزم من الان سرکارم مرخصی هم نمیدن. اما به خدا حاضرم ی ...

❤️🌹

کاربری وتاپیک هابرادونفره.. مسئولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! خدایاشکرت😍

قربونت برم سلامت باشی همیشه.انشاالله ب حاجت دلت برسی عزبز❤️

ممنون. انشالله به آبروی اون نی نی توی دلت ، خدا برا من گشایش کنه. به خدا بچه دوقلوی دوساله دارم. مستاجرم. روزی دوازده ساعت کار می کنم. هزار شکر . اما خییییییییییییییییییییییییییییییلی سخته. پیش بچه هام شرمنده ام. دست تنگه . دستم خالیه. خدا را چه دیدی انشاالله کلام شما مقبول میفته و خدا به من و بچه هام گشایش کنه. 

خدا میدونه برات دعا می کنم بارداری راحتی داشته باشی. و هر چی از خدا می خوای بهت بده.

انقدر دوست دارم اون دستهای کوچولوی نی نی رو بزارم روی صورتم و غرق بوسه کنم. ای فداش بشم من

ممنون. انشالله به آبروی اون نی نی توی دلت ، خدا برا من گشایش کنه. به خدا بچه دوقلوی دوساله دارم. مست ...

انشاالله ب حق روزهای میارک رمضان خدا بهترین هارو برای خودت و بچهات رقم‌ بزنه و زندگی راحتی داشته باشید.

ممنونم از این همه لطف و انرژی مثبت

بهارینارو یرات از خدا میخوام

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی🥺❤️