2777
2789
عنوان

نون بربری🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 21 پست
خواهش میکنم. به خدا از ته دل گفتم.  نوش جونتون. مادر زیبا من اگه یادت موندم برام خیلی دعا. ا ...

چه قدر انرژی مثبت داری🌹🌹🌹🌹🌹

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

خواهش میکنم. به خدا از ته دل گفتم.  نوش جونتون. مادر زیبا من اگه یادت موندم برام خیلی دعا. ا ...

قربونت برم سلامت باشی همیشه.انشاالله ب حاجت دلت برسی عزبز❤️

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی🥺❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزم. فدای خودت و نی نی ات بشم.  عزیزم من الان سرکارم مرخصی هم نمیدن. اما به خدا حاضرم ی ...

❤️🌹

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

قربونت برم سلامت باشی همیشه.انشاالله ب حاجت دلت برسی عزبز❤️

ممنون. انشالله به آبروی اون نی نی توی دلت ، خدا برا من گشایش کنه. به خدا بچه دوقلوی دوساله دارم. مستاجرم. روزی دوازده ساعت کار می کنم. هزار شکر . اما خییییییییییییییییییییییییییییییلی سخته. پیش بچه هام شرمنده ام. دست تنگه . دستم خالیه. خدا را چه دیدی انشاالله کلام شما مقبول میفته و خدا به من و بچه هام گشایش کنه. 

خدا میدونه برات دعا می کنم بارداری راحتی داشته باشی. و هر چی از خدا می خوای بهت بده.

انقدر دوست دارم اون دستهای کوچولوی نی نی رو بزارم روی صورتم و غرق بوسه کنم. ای فداش بشم من

ممنون. انشالله به آبروی اون نی نی توی دلت ، خدا برا من گشایش کنه. به خدا بچه دوقلوی دوساله دارم. مست ...

انشاالله ب حق روزهای میارک رمضان خدا بهترین هارو برای خودت و بچهات رقم‌ بزنه و زندگی راحتی داشته باشید.

ممنونم از این همه لطف و انرژی مثبت

بهارینارو یرات از خدا میخوام

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی🥺❤️