2777
2789
عنوان

من چی بگم به این مرد

1885 بازدید | 66 پست

تاپیکام هست ک شوهرم محبت کلامی بلد نیست و منم به شدت حساسم  حتی یه مدت میگفتم طلاق انقدر ک از سمتش کمبود محبت داشتم 

خونوادش چند روزیه از شهرای اطراف اومدن امشب جوونا دور هم بودیم (درجه یک بودن البته ) 😐من ب عنوان میزبان ی کاری انجام میدادم ک بقیه انجامش ندن ولی مخالفت کردن ک بیا تو زحمت میفتی شوهرمو جو گرفت اومد  اشپرزخونه از کمرم بگیره بغلم کنه ک ببرتم مثلا جدیدن میخاد ابراز علاقه کنه 

منو یکم برد بالا شلوارش افتاد 😐😐😐😐😐 

یه ذره ابرو ک داشتم اونم برد 

همه داشتن داخل اشپزخونه رو نگا میکردن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

🤣🤣🤣🤣🤣🤣جررررررررر مگ دست و پا میزدی دختر

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱

🤣🤣🤣آخر عاقبت محبت غیر کلامی

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               

😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😅😆😁😁😁😆😆😆😁😆😅😂😂🤣🤣😂😅😆😆😅😂😂😂😂😂😂😆😁😁😁😄😄😃😃😃😀😀😃😄😁😁😁😆😅😅😂😂🥳🤣😂😅😅😂ای جانم