2777
2789
عنوان

من چی بگم به این مرد

1885 بازدید | 66 پست

تاپیکام هست ک شوهرم محبت کلامی بلد نیست و منم به شدت حساسم  حتی یه مدت میگفتم طلاق انقدر ک از سمتش کمبود محبت داشتم 

خونوادش چند روزیه از شهرای اطراف اومدن امشب جوونا دور هم بودیم (درجه یک بودن البته ) 😐من ب عنوان میزبان ی کاری انجام میدادم ک بقیه انجامش ندن ولی مخالفت کردن ک بیا تو زحمت میفتی شوهرمو جو گرفت اومد  اشپرزخونه از کمرم بگیره بغلم کنه ک ببرتم مثلا جدیدن میخاد ابراز علاقه کنه 

منو یکم برد بالا شلوارش افتاد 😐😐😐😐😐 

یه ذره ابرو ک داشتم اونم برد 

همه داشتن داخل اشپزخونه رو نگا میکردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣جررررررررر مگ دست و پا میزدی دختر

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱

🤣🤣🤣آخر عاقبت محبت غیر کلامی

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               

😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😅😆😁😁😁😆😆😆😁😆😅😂😂🤣🤣😂😅😆😆😅😂😂😂😂😂😂😆😁😁😁😄😄😃😃😃😀😀😃😄😁😁😁😆😅😅😂😂🥳🤣😂😅😅😂ای جانم