2777
2789
عنوان

چیکار کنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1385 بازدید | 64 پست
همون ک بهت گفتم اول از ی بزرگتری ک مامان بابات قبولش دارن بخا ک باهاشون صحبت کنه بذارن تو ب درس و زن ...

۲۴ سالشه خواهرم ..خواهرم دانشجوی پزشکیه همه ازمنم توقع پزشکی دارن منم آرزوم همین'بود ..ولی با این وضع روحیم نمیتونم امسال بهش برسم..مجبورم برم یه رشته پیراپزشکی و پا بزارم رو دلم

من همیشه یکی از انگیزه هام واسه درس خوندن این بود ..ولی مامانم میگه تو اگه بری یه شهر دیگه منم میام ...

بازم امیدتو از دست نده تو تلاشتو بکن بقیشو بسپر به خدا، ایشالا زندگیت درست میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینو همه مامانا ب دختراشون میگن ولی آخرش نمیرن مگ رفتن تو ی شهر غریب الکیه مامان بابای خودمم هی میگف ...

امیدوارم واقعا همینجوری باشه..

خیلی ممنون که به حرفام گوش دادید♥️🙂کمتر حس بی کسی کردم

قرص اعصاب نخور عجب دیونه هایی هستن .بدنت معتاد میشه دیگ‌ مگ میتونی ترکشون کنی .بگو بریم مشاور 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
باورت میشه مامانم میگه تو هرشب باید بیای پیش من بخوابی؟اگه میشد حرفش رو گوش میکردم ولی از بس خرو پف ...

منم مثه تو مامان بابات  مشکل روحی دارن شاید 

خدا کمکت کنه

اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن   نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم
قرص اعصاب نخور عجب دیونه هایی هستن .بدنت معتاد میشه دیگ‌ مگ میتونی ترکشون کنی .بگو بریم مشاور 

رفتیم ولی بی‌فایده بود..از ریشه کپک زدن..عموهام هم اینجورین..باورت میشه عموم نذاشت دختر عموم بره پرستاری چون توی کلاس پسر هم هست..بزور فرستادش فرهنگیان

منم مثه تو مامان بابات  مشکل روحی دارن شاید  خدا کمکت کنه

بارها بهشون گفتم مشکل از شماست حتی پیش دکتر هم رفتیم به مامانم گفت شما باید طرز فکرتون رو عوض کنید اصلا نیازی نیست یه آدمه ۱۸ ساله پبش مامانش بخوابه

رفتیم ولی بی‌فایده بود..از ریشه کپک زدن..عموهام هم اینجورین..باورت میشه عموم نذاشت دختر عموم بره پرس ...

مادر منم مشکل اعصاب داشت بدبختم کرد هرچند گردن نمیگیره خودشو بهترین می‌دونه .از اینا باید فقط فرار کرد 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید