2777
2789
عنوان

چیکار کنم😭

1385 بازدید | 64 پست

همیشه با مامان بابام اختلاف نظر داشتم نه دوران کودکی خوبی داشتم نه نوجوونی.. الان ۱۸ سالمه 

منو اصلا جوری که هستم نمیپذیرن، ازهمه چی زندگیم ایراد میگیرن ،همش میگن تو مشکل داری تو مثل آدم سالم نیستی 

نمی‌ذارن زندگی کنم نمی ذارن حالم خوب باشه ..پیش روانپزشک بردنم اصلا نذاشتن من یه ذره حرف بزنم هی میگم مامان خواهش میکنم بزار منم حرف بزنم آخرم که کلی گفتم بهش اینو، هیچی نتونستم بگم چون بغضم گرفته بود

حالا هم نمیخوام دارویی که داده بود رو بخورم ..صبح به مامانم سر یه چیز کوچیکی بحثمون شد بابام بهم گفت برو امروز دارو هاتو بخر بخور..منم گفتم نمیخوام ..بهم گفت اگه نخوری می بریم بستریت میکنیم منم گفتم بزارید منم زندگی کنم زندگیم رو سیاه کردید بعدش هم افتاد دنبالم بازوم رو اینقدر فشار داد که کبود شده😭

منم میخوام زندگی کنم مثل بقیه هم سنام باشم ولی نمی ذارن نمی‌شنوند حرفمو..جز شماها کسی رو ندارم که بهش بگم و بفهمه منو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو چطوری هستی ک اونا نمیپذیرن؟

باورت میشه مامانم میگه تو هرشب باید بیای پیش من بخوابی؟اگه میشد حرفش رو گوش میکردم ولی از بس خرو پف میکنه نمی ذاره بخوابم و تازه اصلا چه لزومی داره کسی‌که ۱۸ سالشه پیش مامانش بخوابه

باورت میشه مامانم میگه تو هرشب باید بیای پیش من بخوابی؟اگه میشد حرفش رو گوش میکردم ولی از بس خرو پف ...

یعنی چی چ حرفا .مثلا چ کارایی بهت میگن ک انجام بدی؟

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍
باورت میشه مامانم میگه تو هرشب باید بیای پیش من بخوابی؟اگه میشد حرفش رو گوش میکردم ولی از بس خرو پف ...

دیگ چی؟

کسی رو نداری ک اونا قبولش داشته باشن ازش کمک بخای مثلا خاله ای عمویی پدر بزرگی

سعی کن مهارت های خودتو زیاد کنی بری دانشگاه مستقل بشی همه اعم از مادرپدرت بهت افتخار کنن و بخاطر کار ...

نمیذارن ..من ۱۲ ،۱۳ساعت درس میخوندم پارسال..یازدهمم هم که بودم هر روز ۵ساعت میخوندم..بهم میگفتن چرا اینقد درس میخونی ما اصلا نمیخواییم تو درس بخونی..با اینحال بازم مقاومت میکردم ولی اینقدر حال روحیم رو بد کردن که۳ ماهه نتونستم یه صفحه بخونم 

منو از یه آدم با انگیزه تبدیل کردن به یه آدم بی هدف و ناامید

الانم میگن غیر عادیه تو درس نمیخونی مثل بقیه..برو دارو هاتو بگیر بخور 

دیگ چی؟ کسی رو نداری ک اونا قبولش داشته باشن ازش کمک بخای مثلا خاله ای عمویی پدر بزرگی

چرا یه بار زنداییم باهاش حرف زد از اونموقع گذاشت من تنها بخوابم ولی باز هنوزم گیر میده بیا پیشم 

چرا یه بار زنداییم باهاش حرف زد از اونموقع گذاشت من تنها بخوابم ولی باز هنوزم گیر میده بیا پیشم  ...

از بزرگترا کمک بخا بگو دارن دیوونم میکنن نمیذارن درس بخونم ازشون بخا ک با پدر مادرت صحبت کنن....واسه کنکور درس بخون ی شهری رو بزن ک بتونی خابگاه بگیری البته این پدر مادری ک تو میگی فک نکنم اجازه بدن ازشون دور بشی

یعنی چی چ حرفا .مثلا چ کارایی بهت میگن ک انجام بدی؟

مامانم میگه باید چادر داشته باشی با اینکه حجابم کامله..هر وقت می بینه بی چادر بیرون رفتم شروع میکنه به نفرین

همش گیر الکی

گیتار میخواستم بگیرم ۳ ماهه تمام التماس بابام میکردم هی میگفت استخاره بگیر اگه خوب دراومد میزارم بگیری..خوبم دراومد ولی قبول نکرد..آخر اینقدر رو اعصابش رفتم که گذاشت