2777
2789
عنوان

چیکار کنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1385 بازدید | 64 پست
حس میکنم مامانت خیلی روت حساسه و دوستتداره

اصلا ..خودش چون همیشه از تنهایی میترسیده فکر میکنه منم اینجوریم 

میگفت سال اول ازدواجمون بابات یه شب رفته بود خونه عموت بعد من از زور ترس همینجوری به آسمون خیره بودم اشک میریختم🤦‍♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بارها بهشون گفتم مشکل از شماست حتی پیش دکتر هم رفتیم به مامانم گفت شما باید طرز فکرتون رو عوض کنید ا ...

اوف ارهههه بخدا مامان منم اینقدر اذیتم میکنه با بابام دیگه پوست کلفت شدم تازه علاوه بر درگیری لفظی کتک هم میزنن منو بخدا بدنم سیاه و کبود شد

منم یه بار بابام دعوام کرد مامانم بردم دکتر همش بدمو گفت اینقدر دلم شکست دو ماه با خدا قهر بودم که چرا این بلا رو به سرم اورد

بعد تا میبینن خوشحالم میخان اذیتم کنن

تصیم گرفتم یه عالمه بخونم دانشگاه شهر دور قبول شم

اجی امیدوارم هر چی میخای خدا بهت بده مخصوصا ارامش که اگه نباشه ادم هیچی نداره

اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن   نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم
اصلا ..خودش چون همیشه از تنهایی میترسیده فکر میکنه منم اینجوریم  میگفت سال اول ازدواجمون بابات ...

آخی بنده ی خدا....تو سختگیریاشو بذاری بپای دوستداشتن

حالا که امضامو دیدی سه تا قل هوالله بخون و نذر ظهور آقا امام زمان کن🌺
حس میکنم مامانت خیلی روت حساسه و دوستتداره

اره دقیقا مامان منم همینه همش میخان کنترلم کنن و اینا ولی واقعا خیلی اذیتم میکنه از رو همین حساسیتش

اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن   نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم
اره دقیقا مامان منم همینه همش میخان کنترلم کنن و اینا ولی واقعا خیلی اذیتم میکنه از رو همین حساسیتش

خداحافظشون کنه...باید یکی ب غیر از خودتون با مامانت حرف بزنه متقاعدش کنه 

حالا که امضامو دیدی سه تا قل هوالله بخون و نذر ظهور آقا امام زمان کن🌺
اصلا ..خودش چون همیشه از تنهایی میترسیده فکر میکنه منم اینجوریم  میگفت سال اول ازدواجمون بابات ...

اخی اجی منم هر وقت شبا میترسم میرم پیش مامانم میخوابم ولی ادم باید خودش مستقل شه به قول بابام بچه باید از دوسالگی کنار مامان باباش نخوابه

اوف ارهههه بخدا مامان منم اینقدر اذیتم میکنه با بابام دیگه پوست کلفت شدم تازه علاوه بر درگیری لفظی ک ...

تازه همشم میگن ما خیر وصلاحت رو میخواییم ..دوستیشون دوستی خاله خرسست..

امیدوارم زودتر از این شرایط نجات پیدا کنی و بهترین رشته رو قبول شی عزیزم ♥️

خداحافظشون کنه...باید یکی ب غیر از خودتون با مامانت حرف بزنه متقاعدش کنه 

اره من پارسال خیلی اذیت میشدم رفتم به مامان بزرگم گفتم اونا دعواشون کردن الان یکمی بهتر شده

تازه همشم میگن ما خیر وصلاحت رو میخواییم ..دوستیشون دوستی خاله خرسست.. امیدوارم زودتر از این شرایط ...

ممنون عزیزدلم اره دقیقا عین مامان بابای منن بیخیال اجی سعی کن یه جوری باهاشون بسازیم هر چی باشه پدر ومادرمونن بهتر از غریبه ان 

حسی دیگه بهش ندارم ..دیگه توی دلم مرده از بس زجرم داده

دقیقا   

حسی دیگه بهش ندارم ..دیگه توی دلم مرده از بس زجرم داده

حیف که اونقدر بزرگ نشدیم مستقل باشیم باید یه جوری باهاشون بسازیم