2777
2789
عنوان

بچه ها به مرکز مشاوره هیوا زنگ زدم

358 بازدید | 19 پست

یه ربع زر زد خانوادم ورشکسته شدن با دقیقه ای یازده تومن😐 الان ریدم تو خودم نکنه اطلاعاتم و دست کاری کنه دادم بهش😐😐 الان چیکار کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رشته ت چیه؟ رتبه ت چند شد؟ مشاوره ش خوب بود حالا؟ منم میخام زنگ بزنم

اصلا اینکارو نکن مشاوره ک نیستن فقط به سوالات سطحی جواب میدن فقط طول میدن برای اینکه پول بیشتری نصیبشون بشه

من پارسال دو بار یک ساعت باهام صحبت کردن اونم فقط چرت و پرت گفتن اِطلاعات مفید بهم ندادن ۸۰۰ هزینه ت ...

من مامانم از اونور انقدر نچ نچ کرد سه تا محکم کوبیدم تو سرم که بس کنه اعصابم خیلی خورد شد نمیان کمک کنن هیچ انقدر اعصاب خوردی پیش میارن که ادم دلش میخواد خودک.شی کنه

چرااااااا پول میدین به این چیزا

کنکور فقط یه راه خل داره اونم فقط خوندن

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙
من مامانم از اونور انقدر نچ نچ کرد سه تا محکم کوبیدم تو سرم که بس کنه اعصابم خیلی خورد شد نمیان کمک ...

بنظرم بهترین کار اینه ک تلفن و روشون قطع کنی😂(میدونم اصلا کار درستی  نیست) اما واقعا طولش میدن 

بنظرم بهترین کار اینه ک تلفن و روشون قطع کنی😂(میدونم اصلا کار درستی  نیست) اما واقعا طولش میدن ...

بابا من اخرش گفتم ببخشید ولی هزینه این تلفن خیلی زیاده اگه میشه قطع کنیم 😂😂😂 اونم گفت نهههه اعصابم خیلی خورد شد