2777
2789

امروز رفتم یه کفش و یه شلوار خریدم 

اولش خوشحال بودم بعدش ناامید شدم هی خودمو قانع میکردم که  کار خوبی کردم 

نمیدونم فقط من اینجوریم چون دوستم میبینی پول کرایه تاکسی نداره برگرده خونه ولی مثلا رفته ۲ تومن داده  ایرپاد خریده  

واقعا نیازم داشتم بهشون 

🔴لطفا منو بصورت متوالی لایک نکنید 🔴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه چون وضع مالی خوبی نداریم برا هر خریدی از مدتها قبلش برنامه ریزی میکنم😅

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

من بعد خرید اصولا پشیمون نمیشم چون انقدر میگردم و بالا پایین میکنم تا یه چیزی که خیلی از نظرم خوب باشه بخرم

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

من یه شلوار راحتی خریدم ۴۰۰

یه فروشگاه دیدم گذاشته همونو۱۲۰

اون موقع خیلی عذاب وجدان گرفتم

کلا از این گندا خیلی میزنم سرجمع سالانه چندین میلیون ضرر میدم😂

حسبی الله ❤

اونی که کرایه تاکسی نداره ایرپاد از کجا آورده خریده اخه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
اونی که کرایه تاکسی نداره ایرپاد از کجا آورده خریده اخه

تا قرون اخر ته جیبشو داده ایرپاد خرید 

چندوقت پیشم ده تومن داد گوشی ولی من احمق فکر میکردم این نداره پول اسنپشم میدادم 

نه چونکه به موقع و وقت نیاز میگردم و قشنگشو پیدا میکنم و میخرم برا همون عاشقش میشم 

عید مثلا کلی گشتم یه پارچه گرفتم مریض شدم ولی با عشق با همون تبو لرز میدوختمش 😅

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

وضعم بد نیس  هرچی میخرم فقط ذوقشو میبرممم!  ولی برای رسیدن ب خاسته هام  تلاش میکنم&n ...

از در اومدم شوهرم زد تو ذوقم انقدر عیب گذاشت  

کفشم یکم لژ داره فقط گفتی از حسودی با قدمن میخوای کفش پاشنه دار بپوشی  اصلا نگفت مبارکه 

شلوارمم بگ  رگشت گفت شبیه شلوارای عمومه 

من چی میمونه از ذوقم