هفته هفتم بارداری درد شکم و کمر دارم رفتم دکتر گفت طبیعیه ولی ممکنه از علائم تهدید به سقط باشه و بهم شیاف پروژستیزان داده...گفت استراحت کن کار سنگین نکن و راه نرو کی اینطوری بوده؟ راهنماییم کنید
دل درد هم دارم آخه... ولی خدا کنه فقط ترسونده باشه
نگران نباشید خیلی از این دردها طبیعیه
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
غذا که معمولا با مادرشوهر یا مادرم بود که میفرستادند. سر بارداری دومم ، دخترم چند روز منزل مادرم میر ...
خیلی سخته من سر سقطم ۱هفته استراحت کردم ولی نمیشه واقعا.تو شهرغریبم مادرهم مگه میشه زندگی خودشو ول کنه.خونه ترکیده بود اون یک هفته.من از دستشویی فرنگی هم متنفرم احساس کثیفی بهم دست میده
عزیزم بگردم .. باز خداروشکر کمک حال داشتی و مراقبت بودن
بله الحمدلله
فقط دیگه اینبار روی اینکه بهشون زحمت بدم رو ندارم. دعا کنید این دفعه بارداری خوبی داشته باشم.
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
خیلی سخته من سر سقطم ۱هفته استراحت کردم ولی نمیشه واقعا.تو شهرغریبم مادرهم مگه میشه زندگی خودشو ول ک ...
همین دیگه آدم بخواد استراحت کنه خونه یه جوری میشه انگار بمب زدن بعد فکر کن خودت استرس داری خودت از ب ریختگی خونه کلافه شدی یکی هم بیاد سرک بکشه و حرف بزنه
خیلی سخته من سر سقطم ۱هفته استراحت کردم ولی نمیشه واقعا.تو شهرغریبم مادرهم مگه میشه زندگی خودشو ول ک ...
بله ولی بچه مهمتره. چند ماهی رو ناچارا گذروندیم. چاره ای نبود دیگه