2777
2789
عنوان

تهدید به سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 1378 بازدید | 73 پست
خدا رو شکر. پس فقط استراحت کن. عزیزم کار نکن فعلا.اخه نوشتی بین کارهات تند تند استراحت میکنی. فقط بر ...

خواهر شام و ناهار چیکار کنم؟ مادرشوهرم طبقه پایینمون زندگی میکنه و هی میاد سرک میکشه نمیخوام سوژه بدم دستش پشتم حرف درمیاره شلخته اس 

دل درد هم دارم آخه... ولی خدا کنه فقط ترسونده باشه

نگران نباشید خیلی از این دردها طبیعیه 

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غذا که معمولا با مادرشوهر یا مادرم بود که میفرستادند. سر بارداری دومم ، دخترم چند روز منزل مادرم میر ...

عزیزم بگردم .. باز خداروشکر کمک حال داشتی و مراقبت بودن

غذا که معمولا با مادرشوهر یا مادرم بود که میفرستادند. سر بارداری دومم ، دخترم چند روز منزل مادرم میر ...

خیلی سخته من سر سقطم ۱هفته استراحت کردم ولی نمیشه واقعا.تو شهرغریبم مادرهم مگه میشه زندگی خودشو ول کنه.خونه ترکیده بود اون یک هفته.من از دستشویی فرنگی هم متنفرم احساس کثیفی بهم دست میده

دردم از یار است و درمان نیز هم
وااا پس دکترت رو عوض کن حتما چون این مدل کمر درد رو من و خیلی های دیگه هم داشتیم دکتر با اطمینان گفت ...

چه میدونم والا تو اینترنت هم زدم همه جا نوشته طبیعیه 

خواهر شام و ناهار چیکار کنم؟ مادرشوهرم طبقه پایینمون زندگی میکنه و هی میاد سرک میکشه نمیخوام سوژه بد ...

با شوهرت صحبت کن و بگو دکتر گفته استراحت کنی. اگه همسرت همراهیت کنه فعلا چند روز به فکر مادر شوهر و اینا نباش. فعلا کوچولوت تو اولوییته عزیزم

و من یتوکل علی الله فهو حسبه*** السَّلام عَلَى الحُسَیْن ، وَعَلَى عَلیِّ بْنِ الحُسَیْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَیْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَینِ
عزیزم بگردم .. باز خداروشکر کمک حال داشتی و مراقبت بودن

بله الحمدلله 

فقط دیگه اینبار روی اینکه بهشون زحمت بدم رو ندارم. دعا کنید این دفعه بارداری خوبی داشته باشم.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
خیلی سخته من سر سقطم ۱هفته استراحت کردم ولی نمیشه واقعا.تو شهرغریبم مادرهم مگه میشه زندگی خودشو ول ک ...

همین دیگه آدم بخواد استراحت کنه خونه یه جوری میشه انگار بمب زدن بعد فکر کن خودت استرس داری خودت از ب ریختگی خونه کلافه شدی یکی هم بیاد سرک بکشه و حرف بزنه 

خیلی سخته من سر سقطم ۱هفته استراحت کردم ولی نمیشه واقعا.تو شهرغریبم مادرهم مگه میشه زندگی خودشو ول ک ...

بله ولی بچه مهمتره. چند ماهی رو ناچارا گذروندیم. چاره ای نبود دیگه

آره قلبش تشکیل شده گلم 

خواب دیگه نگرانی نداره با شیاف هم مشکلت حله پس استرس نداشته باش

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

با شوهرت صحبت کن و بگو دکتر گفته استراحت کنی. اگه همسرت همراهیت کنه فعلا چند روز به فکر مادر شوهر و ...

بابا بنده خدا کارگره این چند وقت شام و ناهار هر جور بوده خونه هر چی بهم ریخته بوده حرف نزده اصلا به روم نیاورده انقدر خسته میشه که نا نداره