2777
2789
عنوان

تهدید به سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 1378 بازدید | 73 پست
۸ روز بعد پری بتا ۲۶۵ بود هفته ۶ اولین سونو رفتم که قلبش تشکیل شده بود 

منم تنبلی دارم پریود نمیشدم ولی بی بی چک مثبت شد همون روز رفتم بتا دادم شد ۲۰۰ 

ولی تو سونو ساک ندیدن فقط ضخامت اندومتر ۲۲ شده بود و رحم بزرگ شده بود 

چهارروز بعد رفتم بتا دادم شده بود ۱۲۰۳ ولی هنوز سونو نرفتم استرس میگیرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تنبلی دارم پریود نمیشدم ولی بی بی چک مثبت شد همون روز رفتم بتا دادم شد ۲۰۰  ولی تو سونو سا ...

منم هفته ششم که رفتم سونو برای قلبش ساک بارداریم و دید ولی اول جنین رو توش پیدا نمی‌کرد 

منم تنبلی دارم پریود نمیشدم ولی بی بی چک مثبت شد همون روز رفتم بتا دادم شد ۲۰۰  ولی تو سونو سا ...

استرس نداشته باش گلم بارداری با خیال راحت برو سونو .. چند روز عقب انداختی؟  

چطور بارداری اول اونم تو هفته هفتم دکتر شیاف داده برات؟فقطچون کمر درد داری؟ یا سونو دادی؟

نمیدونم سونو دادم قلب بچم تشکیل شده... کمر درد و دل درد دارم به خاطر دردم شیاف داده .. چرا واقعا خطرناکه؟ 

استرس نداشته باش گلم بارداری با خیال راحت برو سونو .. چند روز عقب انداختی؟  

مرسی عزیزم اخه تنبلی تخمدان دارم به زور پریود میشدم ، انقد نذر و نیاز کردم باردار شدم 😔 آخرین پریودم ۲۰ بهمن بود 

مرسی عزیزم اخه تنبلی تخمدان دارم به زور پریود میشدم ، انقد نذر و نیاز کردم باردار شدم 😔 آخرین پریود ...

خیلی گذشته که مال من ۲۹ بهمن بوده تو هم احتمالا هفته ۷ یا ۸ هستی برو دکتر سونو بده 

اخه هفته پیش سونو دادم ندیدن هیچی  احتمالا لقاح دیرتر تشکیل شده

آره خب بستگی به زمان لقاح هم داره.. ولی سونو واژینال هم هست اون زودتر تشخیص میده دکترم به من گفت اگه از روی شکم ندیدن واژینال انجام بدم جفتشو نوشته بود برام 

آره خب بستگی به زمان لقاح هم داره.. ولی سونو واژینال هم هست اون زودتر تشخیص میده دکترم به من گفت اگه ...

خب واژینال کردم ندیدن گفتن خیلی زوده 

پس احتمالا تازه پنج شیش هفته باشم 

هفته بعد میرم سونو 

میگم تنبلی دارم احتمالا لقاحم‌ دیر گرفته ولی از عید حالم بد بود کمر درد و سینه درد و معده م بهم ریخته بود اصلا