2777
2789
عنوان

تهدید به سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 1378 بازدید | 73 پست
خب واژینال کردم ندیدن گفتن خیلی زوده  پس احتمالا تازه پنج شیش هفته باشم  هفته بعد میرم س ...

پس همون به خاطر تنبلی لقاح دیر تر بوده به قول خودت تو ۵ یا ۶ هفته باشی

آره پروژسترون داده

من نشنیدم برا این هفته پروژسترون بدن آخه. من خودم آمپول برام نوشته بود اما هفته ۳۱. یه سری ها هم ۱۸ تا ۲۴ هفته سرکلاژ میشن ولی قبلشو نشنیدم چیزی. قبلا بارداری نداشتی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعا کن برام این هفته برم قلبش هم باشه 🌹

ایشالله عزیزم من خودم انقدر استرس داشتم باورم نمیشد قلبش تشکیل شده باشه ولی وقتی صداشو شنیدم حالم بهتر شد ایشالله تو هم میری و یهو دلت شاد میشه 

نه بارداری اولمه 

بنظرم یه جلسه پیش یه دکتر دیگه هم احتیاطا برو آخه کمردرد و دل درد چیزی نیست که بخواد اول کار شیاف بده. من این آخر ها یه کمردرد گرفتم نه می‌تونستم راست شم نه خم شم نه دستشویی بشینم. همونم دکتر می‌گفت طبیعیه وفقط 

یه هفته برام استعلاجی نوشت. دو هفته بعدش که سونو دادم گفت کانالت کوتاه شده و چهارتا آمپول پروژسترون برام نوشت. 

بنظرم یه جلسه پیش یه دکتر دیگه هم احتیاطا برو آخه کمردرد و دل درد چیزی نیست که بخواد اول کار شیاف بد ...

چی بگم والا خودشم اینجوری گفت که طبیعیه ولی شیاف مینویسم استفاده کن استراحت کن راه نرو چیز سنگین هم بلند نکن تا سه ماه اول تموم بشه 

نمیدونم والا اینم هست کلا خیلی می ترسم بارداری اولمه تجربه ندارم کسی هم نیست راهنماییم کنه 

درسته تجربه اول هر لحظه استرسه اما نگران نباش همش الکیه منم خیلی چیزا رونمیدونستم و هنوزم نمیدونم انشالله بعدیا رو یاد میگیریم 😉

درسته تجربه اول هر لحظه استرسه اما نگران نباش همش الکیه منم خیلی چیزا رونمیدونستم و هنوزم نمیدونم ان ...

ایشالله ... واقعا همینه خیلی حس عجیبی داره برام همش می ترسم یه کاری کنم آسیب ببینه یا همچین چیزایی چی بگم خودت هم تجربه کردی این چیزا رو🤭😂🤦🏻‍♀️