2777
2789
عنوان

تهدید به سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 1378 بازدید | 73 پست

من هر دو بارداری استراحت مطلق و تهدید به سقط و زایمان زودرس بودم. مایعات زیاد بخورید. دستور پزشک هم انجام بدید. ان شاالله بلا دوره

شما سونوی قلب رفتید؟ قلب جنین تشکیل شده بود؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سونو قلب نرفتی هنوز؟ 

و من یتوکل علی الله فهو حسبه*** السَّلام عَلَى الحُسَیْن ، وَعَلَى عَلیِّ بْنِ الحُسَیْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَیْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَینِ
لکه بینی نداری؟؟ کمر درد و دل دردت با استراحت خوب نمیشه؟؟؟ قلب نی نی تشکیل شد ؟؟؟

لکه بینی ندارم قلبش هم تشکیل شده

ولی درد بیشتر اوقات که ایستادم و مشغول کارم سراغم میاد تا وقتی خوابیدم خوبم فقط دیشب که بد خواب شده بودم یه کم درد داشتم 

نه لکه بینی ندارم و از روزی که بهم گفته همش دراز میکشم بین کارام هم تند تند استراحت میکنم و دراز میک ...

دکتر الکی ترسوندتت ...بخاطر کمر درد استراحتت رو داشته باش ..

ولی یکی از علائم بارداری توی هفته های اول بارداری همین کمر درد..

چون لکه بینی نداری اصلا جای نگرانی نیست ولی شیافت هارو مصرف کن که خیالت راحت باشه

چرا رفتم قلبش تشکیل شده 

خدا رو شکر. پس فقط استراحت کن. عزیزم کار نکن فعلا.اخه نوشتی بین کارهات تند تند استراحت میکنی. فقط برا دستشویی بلند شو. چند روز رعایت کن تا ان شاءالله رفع بشه. بعد طبق نظر دکترت استراحت رو ادامه بده اگه لازم باشه

و من یتوکل علی الله فهو حسبه*** السَّلام عَلَى الحُسَیْن ، وَعَلَى عَلیِّ بْنِ الحُسَیْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَیْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَینِ
کاراتونو کی انجام میداد؟ دستشویی چی

غذا که معمولا با مادرشوهر یا مادرم بود که میفرستادند.گاهی شوهرم درست می کردند. سر بارداری دومم ، دخترم چند روز منزل مادرم میرفت نصف روز میومد من ببینمش و دوباره میرفت. 

برای تمیز کردن منزل و ... هم یا شوهرم یا گاهی تمیزکار می گرفتیم.

چون از اول خونریزی و لکه بینی داشتم دکتر گفته بود حتی نماز هم خوابیدنی بخونم.فقط برای کارهای خیلی مهم مثل دستشویی بلند میشدم 

بارداری دومم گاهی رعایت نمی کردم و کلاس میرفتم که باعث شده بود دهانه رحمم کوتاه بشه و جفت بیاد پایین

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
لکه بینی ندارم قلبش هم تشکیل شده ولی درد بیشتر اوقات که ایستادم و مشغول کارم سراغم میاد تا وقتی خوا ...

وااا پس دکترت رو عوض کن حتما چون این مدل کمر درد رو من و خیلی های دیگه هم داشتیم دکتر با اطمینان گفت جای نگرانی نیست ...کمر درد و دل دردی که با استراحت خوب بشه از علائم بارداری محسوب میشه تا ماه سوم هم همراهت میمونه ...