2777
2789
عنوان

اگر چندبار بهش بگید بریم بیرون

767 بازدید | 16 پست

بچهااا 

اگر با یکی تو دوران اشناییی باشید

چندبار بهش بگید مثلا افطلری بریم بیرون یا بگید شام بریم

فقط بگه انشالا و بحثو عوض کنه

چیکار میکنید؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی یعنی دلش نمی‌خواد بیاد باهات بیرون 

اگه من بودم خودم میرفتم و عکسشو می‌فرستادم براش یا نه میزاشتم روی استوری اینستام و کلا ی جوری که ببینه . و بچزونمش چون من از این آدما خیلیییی بدم میاد

ببین یبار گفتم گفت بریم دور بزنیم 😐😐😐

سلام عزیزم. من چند تا از تایپیک های شما رو خوندم. فقط خواستم یه نکته رو حتما بهت بگم . عزیز دلم به هیچ عنوان بدون مهریه حاضر به ازدواج نشو. حتی اگر حق طلاق و ... رو به شما بده. 

به این فکر کن که سه سال دیگه خیلی راحت شما رو می تونه تهدید به طلاق کنه بدون اینکه هزینه ای بخاد پرداخت کنه. با توجه به اینکه عروسی هم نمیخاد بگیره.

ضمن اینکه اگر خدای نکرده همسر شما فوت  کنن، شما بعد از این همه تلاش و زندگی، سهم الارث زیادی نداری.

سن ۳۰ سال برای ازدواج در تهران، اصلا سن بالا نیست، اگر خودت تحصبلکرده و شاغل هستی.

خاکتومخش ببخشیدا غیر مستقیم میگی اصلا عین خیالش نیست حالا صد رحمت ب دوس پسر من از اون خسیس ترهم بوده یجاش میلنگه دقت کن کم توقع نباش ی مدت سردشو تا بفهمه چ غلطی کرده

سلام عزیزم، حالا شما تودوره اشنایی هستی، مادوسال و نیم نامزدیم، میریم بیرون ولی درحدیه گردش، مثلا تاحالا باهم رستوران یاشهربازی و... نرفتیم، بیرون رفتنمون درحد یه گردش داخل ماشین بوده😅 یه بارگفتم چرا نمیبری رستوران من ازت انتظاردارم، چون کلا باخانوادم گردش و رستوران واینا میریم، برگشت بهم گف مگه تاحالا مامانم رفته ک تورو ببرم 🙂یا چندین بارگفتم خوشم میاد میریم بیرون بریم سفره خانه ای، شهربازی، ولی میگ من ازجاهای شلوغ خوشم نمیاد و بعدم گفتم برعکسم ینی چی، گف بعدعروسیمون درس میشه و باهم کنارمیایم😊 خیلی خیلی دوسش دارم ولی این رفتاراش خیلی دلمو میکشنه هعی

ببین عزیزم

همسر من یه جوری بود قبل ازدواج که منو دلگرم میکرد

مثلا بیرون میرفتیم بهترین رستوران و غذا یا باکس گلای آنچنانی واسم میگرفت

بعد ازدواجم همینجوری ولی خب گاهی نداره من درک میکنم چیزی نمیگم

شده رفتیم بیرون گشنه برگشتم ولی میدونم که نداره و خسیس نیست

بازم هیچکس نمیتونه از کار مردا سر دربیاره بخدا

تو ببین همیشه اینجوریه یا بعضی موقع ها

دلیل دارم واسه اینکه بترکونم🤟